Loading...

Наш єдиний Провідник – Дмитро Ярош! Офіційна заява Харківського обласного осередку НВР «Правий Сектор» та 15-го ЗБату ДУК ПС

12226992_789465267832502_1121580582242146563_n

Офіційна заява
Харківського обласного осередку НВР «Правий Сектор»
та 15-го ЗБату ДУК ПС 

Харківський обласний осередок НВР Правий Сектор та 15-й ЗБат ДУК ПС не приймає відставку Д. Яроша, як єдиного лідера та керівника нашого руху. Всі інші думки та обговорення вважаємо зайвими та не суттєвими.

За весь час з моменту створення осередку Правий Сектор Харківщини відстоював ідею створення Української Соборної Самостійної Держави саме під керівництвом Дмитра Анатолійовича. Боротьба в нашому місті постійно проходить не мирним шляхом, постійні сутички з сепаратистами, напади на членів організації, затримання, два теракти в яких було поранено 12 активістів, – і все це серед мирного українського міста-мільйонника.

Для нас, був є й буде надалі єдиний Провідник – Дмитро Ярош.

Ми приєднуємось до кожного слова заяви наших бойових побратимів друга Червня, друга Чорного, Яни Зінкевич та друг Стрілка.

Ми поділяємо думки наших рівенських, чернігівських, сумських, прикарпатських, львівських, дніпропетровських та донецьких побратимів, підтримуємо заяви Дук-Інфо – Разом ми сила!

Комбат 15-го ЗБату ДУК ПС друг Самурай
Голова Харківського обласного осередку НВР «Правий Сектор» Андрій Санін

http://sectorpravdy.com/ua/news/duknews/1382-ofitsiina-zaiava-kharkivskoho-oblasnoho-oseredku-nvr-pravyi-sektor-ta-15-ho-zbatu-duk-ps

Залишити відповідь