Loading...

Повалення сепаратистсько-кримінального режиму в Харкові революційними методами. Іншого вибору не має! Офіційна Заява групи “Харків без Гепи. Антигепін”

12233339_920320961355517_1736789121_n

Офіційна Заява
групи “Харків без Гепи. Антигепін”

Шановні Побратими!
Ми маємо з Вами зосередити всі наші зусилля на основній цілі – усунення від влади гепи та його сепаратистсько-кримінального режиму. Нам не потрібні будь-які поступки від нього, навіть з важливих питань, бо це скоріш за все виявиться черговою розводкою!
Ми всі рішуче виступаємо за декомунізацію, але за справжню, а не за її імітацію, як пропонує гепа. Громадські слухання, які він намагається проводити звичними методами, є черговим лохотроном від майстра гри в наперстки, де, щоб ми не робили, лише один переможець. До того ж своє участю патріотичні організації лише сприяють легітимності цього “дійства”. Якщо і треба оголошувати масовий збір, то лише для їх зриву! Але і це може в підсумку використано в своїх цілях гепою, як частина “розводки”. Ми проведемо декомунізацію, але без гепи!
Отже, що ми пропонуємо:
1. Не брати участь у подібних лохотронах – грати в наперстки з гепою небезпечно.
2. Не вступати з гепою в переговори. Домовлятись з шулером не має сенсу. Він все використає на свою користь!
3. Публічно розкривати злочини гепіного режиму та вимагати притягнути всю банду до кримінальної відповідальності!
4. Не визнавати рішень міської влади до зміни режиму. Повністю бойкотувати її діяльність, так щоб земля горила у них під ногами.
5. Постійно проводити масові акції під міською радою з єдиною вимогою усунення від влади гепи та його камарильї.
6. Подібні масові акції мають відбуватись і в Києві під Адміністрацією Президента з долученням як киян так і представників інших міст з усієї України!
Проте, все це має бути арт-підготовкою до повалення сепаратистсько-кримінального режиму в Харкові революційними методами. Іншого вибору не має!
Українському Харкову вже сьогодні потрібно розпочати підготовку до радикальних дій. Всі патріотичні сили мають мобілізуватись і діяти як єдиний організм! Лише так ми можемо перемогти!
Часу в нас не так багато, як хтось думає! Треба діяти негайно та рішуче!

Повна мобілізація!
Слава Україні!

Сурен Кочарян
співкоординатор Харківського ЄвроМайдану,
координатор групи “Харків без гепи. Антигепін”,
редактор інформаційного сайту “Євромайдан Харків”

Харків без Гепи. Антигепін

Залишити відповідь