Loading...

Перенайменування вулиць у Харкові, про що не написали ЗМІ

2015-11-20

ЗМІ розповіли про бійку, деякі що на цьому все закінчилось, деякі про подальші пригоди. Але я побачив що міськрада ігнорує справжню думку людей. Про те що насправді люди почали працювати після того як представники міськради буквально втекли із зали вимкнувши світло.

Вони як завжди нагнали бюджетників яким все одно як буде зватися та чи інша вулиця, головне якомого меньше змін. При цьому вони або не розуміють, або навмисно не хочуть змін. Але ми живемо в світі де “спочатку було слово”. Всі ці назви фіксують нас у минулому, не дають рухатися вперед. Частина країни охоплена війною, там фіксація у минулому найбільша. Тим більше що назви наших вулиць просто кишать іменами катів України. Саме тому треба рухатися вперед як найшвидше.

kommun2

А що нам пропонують? Наприклад, “Дзержинський район” пропонують переіменувати у “Дзержинський район”. Що це означає – вони не хочуть змін. Але як вони відзвітують? Легко! Вони знайшли іншого Дзержинського (видатного харків’янина) та на честь нього назвуть район не змінюючи назву. Таке ж саме с Фрунзенським районом. Був би відомий Ленін (не той, інший відатний харків’янин), вони б і ленінський район обізвали би ленінським районом. На нашу радість такого не знайшлось.

Так що вирішили громадяни?
Після втечі представників міськради, за допомогою представників Громадської Варти швидко сформирували новий президіум і організували справжнє обговорення замість одобрямсу.

Що вирішили:
1. Звернутися до міськради з вимогою переіменувати райони:
Дзержинський – Шевченківський
Жовтневий – Баварський
Ленінський – Зарічанський
Орджонікідзевський – Роганський
Фрунзенський – Немишлянський
Київський – Київський
Московський – Салтовський
Комінтерновський – Європейський
Червонозаводський – Основ’янський

А для того що б міськрада виконала вимоги треба максимально всім не байдужим зібратися на сессії міськради для відстоювання результатів.
Було об’явлено про засідання 20 листопада 2015, можливі зміни, слідкуйте.
Решение о переименовании объектов топонимики во исполнение закона о декоммунизации будут приняты депутатами на сессии Харьковского городского совета, которая состоится 20 ноября.
Щоб попасти на засідання треба подати заявку у міськараді на першому поверсі, зробити це треба якомого раніше.

P.S. Скріншот строінки сайта міськради
2015-11-20-skrin

Залишити відповідь