Loading...

15 ЗБАТ ДУК ПС розігнав сепаратистський шабаш (19.11.2015 ). Коментарі активістів. Харківський кризовий інфоцентр, 20.11.2015

DSC02154

Вчора, 19.11.2015, 15 ЗБАТ ДУК ПС разом з молодими патріотами, вдало розігнав шабаш, зібраний Аллою Александровською, відомою всім своїми комуністично-сепаратистськими поглядами та закликами до створення ХНР. Делегатами цього форуму (яких від сили було 15 осіб) виступали студенти, що  були призначені головою їх профспілки на підтримку законопроекту про “Особый регион развития ” Слобожанщина” . Уважно вислухавши Аллу Олександрівну, начальник штабу батальйону Сергій Бистров поставив прості питання про мету зібрання, про славнозвісного сина громадянки Александровської (на його совісті кілька терактів в м. Харкові), який переховується в РФ, та декілька інших запитань пов’язаних з її активною позицією щодо створення так званої Харківської Республіки. На поставлені питання ніхто не отримав чіткої відповіді. В свою чергу поплічники пані Алли викликали 4 екіпажі поліції, але, як виявилось, все ж таки, наша поліція з народом! Через зірване засідання Алла Александровська оголосила форум закритим так і не ухваливши горе-законопроект.  Вона покинула конференц-зал та разом з помічниками поїхала. “Щасливої дороги, Алло Олександрівно! Ми ще зустрінемось!” Пригнічує той факт, що незважаючи на те, що сталось після подібних закликів у Донецькій та Луганській областях, все продовжується! 15 ЗБАТ ДУК ПС буде стояти до останнього на захисті нашого міста та країни. Та придушувати подібні провокації та агітації в корені. Недопустимо війну в наше місто! Слава Україні!!!

Відео “Накипело LIVE“:


20 листопада 2015 року на прес-конференції в Харківському кризовому інфоцентрі свої коментарі про вчорашні події надали начальник штабу 15 ЗБАТ ДУК ПС Сергій Бистров і активіст Олександр  Сергієнко. Основна ціль появи активістів на форумі було не дозволити такий одіозній персоні, як Олександровська, “промивати  мізки” молоді, маніпулюючи проблемами країни.  Ця особа, причетна до сепаратистської діяльності, чиї антиукраїнські погляди всім відомі, будь якими засобами намагається повернути до життя ідею ХНР. Тепер просуває надання статусу особливого регіону для Слобожанщини, прикриваючись економічними аргументами. Олександровська взагалі не має права займатися політичною діяльністю, в Україні а тим паче проводити молодіжні форуми. Жодного рішення, у тому числі й Звернення до Президента, данні збори не ухвалили, Проте, деякі засоби масової інформації вже встиг повідомити про успішне завершення форуму, який фактично не відбувся.

Відео сайту:

DSC02152
DSC02155 DSC02156 DSC02157

 

Залишити відповідь