Loading...

Роман Семенуха: “На початку тижня губернатор Харківської області дав команду порушити кримінальні справи пов’язані з депутатами від Самопомочі”

Самопоміч

З достовірних джерел стало відомо, що на початку тижня губернатор Харківської області дав команду прокурору області, керівництву обласної ДФС та податкової міліції порушити кримінальні справи, пов’язані зі мною, народним депутатом України Yaroslav Markevich, бізнесменом-волонтером Vsevolod Kozhemyako, керівником фракції Самопоміч у Харківській міській раді Sitenko Taras та низкою інших депутатів місцевих рад від Самопомочі та просто симпатиками.
Зокрема вже у вівторок по підприємству, на якому я пропрацював декілька років до обрання до Верховної Ради вже порушено кримінальну справу.

Вчора мав зустріч з губернатором та особисто в очі висловив обурення з цього приводу та неприпустимість таких дій у подальшому. Очікувано губернатор наведені мною факти спростовував))
Як висновок розмови – влада хоче “конструктивної” позиції фракцій Самопомочі на Харківщині, особливо у обласній раді та повної солідарності з БПП. Мовляв сесія обласної ради не майданчик для дискусій і дебатів.

Хочу заявити, що такими діями нас не залякати і ми будемо захищати себе усіма доступними нам методами. Ми вважаємо такі дії неприйнятними після революції гідності та всього того страшного, що переживає наша країна.
Більше того, активність наших фракцій буде ще більшою, ми будемо й надалі викривати схеми, договорняки й дерибани. Подобається це комусь чи ні: Самопоміч завжди буде мати власну позицію, задля цього нас обирали люди.

І наостанок. Як корінний харків’янин я знаю багато працівників правоохоронних органів, які не хочуть виконувати злочинні накази. Маю надію, що їм вдасться зберегти обличчя та совість.

Роман Семенуха, народний депутат України (фракція “Самопоміч”)

Roman Semenukha

Залишити відповідь