Loading...

«Майдан: біль і надія України». Відкриття виставки в Харківському історичному музеї.

12744352_976310709116425_5692812042029838437_n

Завтра, 19 лютого 2016 р. о 12.00, в Харківському історичному музеї імені М. Ф. Сумцова відбудеться відкриття тимчасової виставки « Майдан: біль і надія України», присвяченої 2-й річниці Революції Гідності та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні, Героїв України, харків’ян — Юрія Паращука, Євгена Котляра, Владислава Зубенка.
На виставці будуть представлені меморіальні речі харків’ян — Героїв Небесної сотні, унікальні фото, зроблені безпосередніми учасниками Революції Гідності. Доповнювати ексклюзивний ряд пам’ятних речей про київський Майдан будуть особисті речі майданівців — харків’ян, які стали добровольцями—бійцями АТО.
На виставці буде представлена сувенірна медаль НБУ «Небесна Сотня на варті», а також фото харківських журналістів та операторів, які зняли фільм про харків’ян – Героїв Небесної сотні—”Герої не вмирають».
Участь у відкритті виставки візьмуть учасники Євромайдану київського та харківського, волонтери-дарувальники пам’ятних речей для музею, близькі і рідні Героїв Небесної Сотні.
Запрошуємо всіх небайдужих вшанувати світлу пам’ять Героїв, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України з неймовірною відвагою, силою духу і стійкістю.

Віктор Козоріз

«Майдан: біль і надія України»

Фото – Олександр Козаченко

Залишити відповідь