Loading...

Про напад на мирну акцію 28.03.2016. Заява Громадської Варти Харків.

12938302_761530390649815_48205687966751655_n

28.03.16 У Харкові відбулося НЕЙМОВІРНЕ!
Після перемоги Майдану, відстоювання Харкова як частини України від усякої 3,14здоти
СТАВСЯ НАПАД НА МИРНУ АКЦІЮ!
Ми (Громадська Варта Харків – ред.) і Автомайдан Харків, Майдан Моніторинг, Вільні Люди, МНК та інші ГО вийшли на мирну акцію з дітьми на підтримку реформ прокуратури, команди Сакварелідзе, за відставку Шокіна.
На акцію було скоєно напад ГО Сотня Лева.
Під час нападу було побито ряд активістів: Дмитро Олійник, Костянтин Чуркін, Олександр Павленко, Олександр Ухін, Олена Совгиря і Маша Совгиря (7 років).
Відразу не розібравшись в ситуації, деякі наші активісти побачили тільки особистий конфлікт Діми Олійника та Сотні Лева. Про що вони прокоментували в деяких відео.
Але, переглянувши всі відео та поспілкувавшись один з одним, ми зрозуміли, що це запланований зрив акції, який не вдався. Тому що вихоплювались плакати, постраждали люди, вигукували погрози розправи про що видно на великій кількості відеодокази.
Про що написані відповідні заяви в поліцію, депутатські запити, відкриті листи Президенту, керівництву СБУ, Національної Поліції і в Генеральну Прокуратуру України.
Ще раз підкреслимо.
На наш погляд, це цілеспрямований зрив акції з боку ГО Сотня Лева, який НЕ може залишатися безкарним, нерозслідуваним, незрозумілим в будь-яких випадках.
Слава Україні!
Слава Ісусу Христу!
P.S.

Хтось побачить на цьому фото (на початку – ред.) тільки гроші, як Іуда, а хтось – надихаючу мудрість наших пращурів:

..а за віру хоч умріте і
вольностей бороніте…

Гетьман Іван Мазепа

Дякуємо!

Громадська Варта Харків

Залишити відповідь