Loading...

Суддя Гайдук: замовлення для КП «Жилкомсервіс» виконано!!!

FB_IMG_1459859422296

Суд по справі Михайла Гаєвського завершився. Сьогодні, 5 квітня 2016 року, у присутності громади суддя Гайдук зачитувала рішення, перед цим вчинивши спроби його оголошення без присутності правозахисника: Секретар попросив вийти на 20 хвилин з приміщення, після чого вийшла Гайдук Л. П. і, не звертаючи уваги на відсутність відповідача, почала зачитувати рішення, подібний жест присутні в залі сприйняли як провокацію і почали вимагати, щоб суддя дочекалася Михайла Гаєвського.

Михайло Гаєвський прокоментував рішення перед присутніми, висловивши думку про підтверджені очікування. Правозахисник переконаний, що суддю або хтось змусив винести таке рішення на користь КП «Жилкомсервіс» або ж вона виконувала чиєсь замовлення, що зайвий раз дає припущення вважати, що й сам Шевченківський (Дзержинський) суд виконує замовлення мера міста і його КП «Жилкомсервіс». «Версії про існування корупційної схеми Харківський виконком – судді харківських судів першої інстанції – КП «Жилкомсервіс» підтвердилися» – пояснив Михайло Петрович.

Однак найголовнішим в цій ситуації є те, що КП «Жилкомсервіс» за рахунок Шевченківського суду вдалося протягти формулювання про те, що квартира Михайла Гаєвського та ще 100 квартир їхнього будинку є нібито комунальною власністю територіальної громади, а отже це стосується і всіх інших багатоквартирних будинків міста.
Було порушено 41 статтю Конституції України, за рахунок чого відповідача було позбавлено права на приватну власність.

Терміну «комунальна власність територіальних громад» взагалі не існує, такої думки притримується правозахисник.
Миритися з таким рішенням Гаєвський не збирається, тому подальші дії будуть пов’язані з поданням апеляційної скарги до Апеляційного суду Харківської області, на все про все є 10 днів

Не зупиняємося, боротьба триває!

Харківська Хунта

Відео Анна Прокошева:

Залишити відповідь