Loading...

Жодної амністії вбивцям! 14 червня 2014 року у повітрі над Луганським аеропортом збили літак з військовими ЗСУ

Збили літак над Луганськом

ТРАГЕДІЯ IЛ-76: УКРАЇНА НЕ МАЄ ПРАВА ЗАБУТИ!

14 червня 2014 року при посадці у аеропорту «Луганськ» терористи так званої «ЛНР» збили з ПЗРК «Ігла» військово-транспортний літак Іл-76, на борту якого знаходилось 49 людей (9 членів екіпажу та 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади). Усі вони загинули у результаті обстрілу, не вступаючи до чесного бою.

Ця трагедія – злочин російських окупантів перед народом України, одна з найчорніших сторінок у історії цієї війни. Вже тоді, у 2014-му році, світ побачив, що насправді несуть Україні і українцям терористичні угрупування, які називають себе «визволителями Донбасу від хунти» – тільки смерть, кров і руйнування.

Ми приєднуємося до вшанування пам’яті загиблих Героїв, і віримо, що справедливе покарання знайде винних у цьому страшному злочині, а небо Луганщини і Донеччини знову стане мирним і безпечним.

Герої не вмирають! Слава Україні!

13418807_1185268838158654_1808143926585802158_n

IT Sector

Дід Панас  (24 канал):

14 червня 2014 року у повітрі над Луганським аеропортом “настамнєтські” виродки збили ракетою український військово-транспортний літак з бійцями 25-ї бригади. 49 душ наших вояків та екіпаж транспортника полишилися у небі. Сьогодні від того дня виповнилося два роки, а воно все ще болить.
Після того багато чого було. І після того “багато чого” ці вилупки вимагають (ВИМАГАЮТЬ, курва мать!) собі “амністії”, прикриваючи цим терміном безкарність та право панувати над нами?
Дев’ять грамів свинцю та два метри української землі – оце й уся “амністія”. Можете вважати діда “розпалювачем війни”, але я це розумію саме так.
Я красно перепрошую, панове українські можновладці. Дід – вкрай мирна людина, але якщо ви підпишетеся на ту “амністію”, то – як би красиво ви її не подавали, як би переконливо не розповідали про те, що “Захід не дасть кредитів“, а “поганий мир ліпше доброї бійки” – дід перший візьме в руки вже не дрючка, а автомата. Дід, мо, й старий, але і з автоматом, і з гранатометом за старою пам’яттю впорається. Як казав святий преподобний Сергій Радонежський:
Зла у світі не уникнути, але горе тим, через кого воно прийде у світ.”

Джерело – 24 канал : Амністуємо вбивць? 2 роки тому над Луганськом збили літак з бійцями ЗСУ

Відео Галина Фурман:

 

 

 

Залишити відповідь