Loading...

Суд по факту вандалізму – розвиток подій

Суд по факту вандалізму - розвиток подійЯк ми вже повідомляли пройшло перше засідання, та на 24-06-2016 року на 14:00 призначене наступне у немишлянському (фрунзенському) суді міста Харкова за адресою бульвар Богдана Хмельницького, 32/38, але зараз про події поза судом.

Схоже починається інформаційна війна в зв’язку з цим судовим розглядом.

Адвокат Олександр Шадрін на суді по факту вандалізму
Адвокат Олександр Шадрін побачив інтерв’ю Жанни Шевченко-Тітаренко та почав атакувати.
Він поставив під сумнів кваліфікацію судді: “суддя не змогла відповісти, а існування деяких прав взагалі заперечила і відповіла, що зараз не та стадія.”

Та написав слідуюче про “Справедливий суд”: “висновок “громадських засідателів” проекту “справедливий суд”: винен захисник і затягує процес! браво! оцінка – “5”!”


На справді Жанна Шевченко-Титаренко розповіла про хід першого засідання, в ході якого адвокат ставив багато запитань в результаті це забрало багато часу, та про те що обвинуваченній визнав що він обмальовував пам’ятний знак.
Про це було тут.

Кожен сам для себе зможе скласти враження відносно способу дій адвоката ознайомившись з його публікацією на фейсбуці.
Відомо що саме він є або був адвокатом «Топаза», «Терезы», Марины Ковтун (теракт у пабі “Стіна”), також він адвокат саме тих терористів які вбили людей на ході 22 лютого 2015 року і в шану саме цих загиблих та попередніх пов’язаних подій встановили пам’ятний знак який і обмалював та намагався звалити підсудний.

Але головне як підсудний сам сприймає те що скоїв. Бо пам’ятний камінь привели до ладу, а ось душу обвинуваченого як? Чи розуміє він насправді що скоїв?

© “Інформаційно-аналітичний центр Євро Харків”, Борис Редін.
Відео Сурен Кочарян.
Фото Андрій Безуглий.

Залишити відповідь