Loading...

У Харкові обрали деканом факультету в одному з провідних вузів українофоба. 24.06.2016

Рашист

24 червня 2016 року Вчена Рада Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна обрала деканом історичного факультету сепаратиста. Сергій Литовченко – кандидат історичних наук, доцент. Відомо, що він був учасником Антимайдану в 2014 році і тоді не приховував своїх українофобських поглядів. Зараз вміло маскується, навіть видалені його сторінки в соціальних мережах. *

litovchenko

Саме  тому знайти прямі докази дуже складно.  Редакція буде дуже вдячна за  Вашу допомогу в розслідуванні.
Проте політична позиція новообраного декана мало чим відрізняться від рашистських поглядів його брата Артема, занесеного в базу на сайті «Миротворець» (https://psb4ukr.org/criminal/litovchenko-artyom-dmitrievich/)  та «Терористи в розшуку» (http://terror.in.ua/wanted/litovchenko-artyom-dmitrievich-litovchenko-artyom.6369/). Хоча С. Литовченко й наголошує зворотнє, та  підкреслює, що не несе відповідальності за свого брата.

49694_b0M6SaLW7tbC_w_650

Якщо судити з його висловлювань, публікацій  та профілю в соціальній мережі,  Артем Литовченко – латентний сепаратист і нітрохи не соромиться своїх поглядів. Він – кандидат соціологічних наук, викладач ХНУ. Два роки тому виступав за Антимайдан, потім регулярно публікувався на ресурсах харківського сепаратиста Костянтина Долгова і видання “Анна Ньюз” – ресурси розміщені в Росії і наповнені антиукраїнським контентом.

http://glagol.su/2014/11/12/ya-ranshe-pochemu-patriotom-byil-potomu-chto-u-menya-marihuanyi-ne-byilo/

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnovorossia.today%2Fartyom-litovchenko-o-reaktsii-na-tragediyu-v-konstantinovke%2F&h=2AQHRdxJq

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.anna-news.info%2Fnode%2F22664&h=2AQHRdxJq

Звертаємось до Служби Безпеки України з вимогою провести ретельну перевірку цієї інформації! Чому на третій рік війни сепаратисти викладають в вищих навчальних закладах, навіть обіймають керівні посади, а не знаходяться за гратами!

Звертаємось до Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич із наполегливим проханням розібратися в ситуації, що склалась в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна і вжити відповідні заходи впливу. Неприпустимо, коли деканом в одному із провідних вузів України може стати людина, відома своїми українофобськими поглядами. Не можна взагалі допускати персони, подібні Сергію Литовченку та його брату Артему до викладання, вже не кажучи про керівні посади.

© “Інформаційно-аналітичний центр Євро Харків”

*Першими забили на спалах на сайті  “Znaj.ua”, але, на жаль переплутали братів (http://znaj.ua/news/regions/49694/separatist-z-mirotvorcya-ocholit-fakultet-harkivskogo-vnz.html).

Юрій Гудименко:  “Пробил по своим источникам — пока всё подтверждается.
Привет городу Харькову и всем причастным.
http://znaj.ua/news/regions/49694/separatist-z-mirotvorcya-ocholit-fakultet-harkivskogo-vnz.html
UPD. Речь идёт всё же о Сергее Литовченко — что характерно, тоже сепаратисте, родном брате упомянутого на “Миротворце” Артёма Литовченко: https://psb4ukr.org/criminal/litovchenko-artyom-dmitrievich/
Если у кого есть контакты журналистов со znaj.ua, пните их, пусть поправят имя одного сепаратиста на другого.
UPD-2. Хорошие люди из Харькова сказали, что будут решать вопрос. Спасибо!”

Anton Zemlyachenko: “Vil Bakirov на совете назвал Литовченко патриотом и волонтером(!), чем и обеспечил его победу в конкурсе.
Интересно, все патриоты в период войны детей отдают учиться в московские ВУЗы?
Знакомьтесь, Катерина Литовчнко – студентка московского ВШЭ – дочь декана исторического факультета ХНУ.”
https://vk.com/likaterina

 

 

 

Залишити відповідь