Loading...

У Харкові суд заарештував сепаратистку Александровську на 60 діб без права внесення застави

013200

30 червня 2016 року слідчий суддя Київського райсуду Харкова Валентина Божко задовольнила клопотання прокуратури про арешт колишнього народного депутата від Компартії України Алли Александровської, підозрюваної в сепаратизмі, посяганні на територіальну цілісність України і спробі підкупу депутатів.
Також суд ухвалив рішення заарештувати майно підозрюваної в сепаратизмі екс-нардепа від забороненої Компартії Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі.  Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Укрінформ, про це розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.
“Тимчасово вилучене під час обшуку 28 червня майно підозрюваної (ноутбук, флеш-карти пам’яті, дві відеокамери і старий цифровий фотоапарат) арештоване”, – наголосила Дубовик. За її словами, суд виніс це рішення в рамках засідання з питання про обрання запобіжного заходу для Александровської.

Джерела:
http://ua.censor.net.ua/n395524
http://ua.censor.net.ua/n395479

Фото – http://politolog.net/ukrnews-php/eks-nardep-kpu-separatistka-aleksandrovskaya-za-reshyotkoj-foto/

Нагадаємо, що 28 червня 2016 року в Харкові затримали екс-нардепа Аллу Олександровську за підозрою у посяганні на територіальну цілісність України та спробу підкупу депутатів 

Залишити відповідь