Loading...

“Ігри Героїв”. Харків, 31.07.2016

13776018_1779284415650194_1710944846870674633_n

31 липня 2016 року в Харкові відбудуться “Ігри Героїв”. Початок о 14-00. Місце проведення – YOD Sport Club (вул. Клочківська, 173). Організатор – Благодійне товариство “Відкриваючи серце”.   
Це унікальний проект, аналогів якого на сьогоднішній день немає на території країни. Шляхом численних змагань ветерани війни з Росією, які пройшли крізь вогонь ворожих куль, ампутації та протезування,  будуть «боротися» за можливість вийти на міжнародну арену і представляти неймовірну силу і міцний дух української нації. Незалежно від обставин, всі люди рівні! Решта – слабкість і відмовки, боротися з якими, повинен кожен з нас. Сила духу незломлених солдатів і динаміка проекту в цілому, спрямовані надихнути сотні тисяч людей!
У турнірі візьмуть участь як учасники першого турніру в Києві, так і новачки з усіх куточків України, які проходять підготовку в YOD Sport Club.
Приходьте підтримати справжніх Героїв!

Ігри Героїв Харкiв (31.07.2016)

Як повідомив “5 канал”, у першому турнірі в Києві взяли бійці, що пройшли крізь вогонь ворожих куль, ампутації та протезування, змагалися на швидкість, силу та витривалість. Двадцять учасників АТО з різними ампутаціями готувалися до змагань “Ігри Героїв” протягом місяця. Головний тренер змагань Олександр Кравченко розповідає – працювали за спеціальною програмою, яка враховує обмежені можливості учасників. Кожна команда з двох бійців має на час пройти 5 етапів: велосипед, відтискання від підлоги, качання пресу, піднімання штанги та тренажер для веслування.

“Вони всі хочуть виступати, тренуватися, це як новий етап у житті для них. Але багато хто з них до цього не займалися спортом, тому рівень аматорський, можна так сказати”, – сказав Кравченко.
Командир БМП Андрій Забігаєв, учасник змагань, жартома називає себе “покращеною копією людини”, каже для нього “Ігри героїв” – не просто спорт.
“У першу чергу я роблю це для себе, щоб знати, на що я здатний, укріпити своє тіло й показати людям, що це не проблема і з цим можна жити”, – зазначив Забігаєв.
Суперники демонструють фронтову братерську підтримку. Коли одна команда вже фінішує, то переможці до останньої секунди підтримують тих, хто здає позиції. Викладалися учасники змагань так, що кільком бійцям після змагань стало зле, довелося навіть викликати швидку допомогу.

Джерело – http://www.5.ua/suspilstvo/veterany-ato-vzialy-uchast-u-zmahanniakh-ihry-heroiv-114858.html

Відео 5 каналу:

 

 

Залишити відповідь