Loading...

ГО «Центр розвитку лідерства» запрошує до навчання у Школі лідерства учасників бойових дій

Школа лідерства

З вересня 2016 року ГО «Центр розвитку лідерства» запрошує до навчання у Школі лідерства учасників бойових дій. Школа розвитку лідерства для учасників бойових дій – серія тренінгових модулів, які покликані розвивати лідерські та управлінські навички учасників АТО з метою розвитку бізнесу, створення власної справи та ефективного працевлаштування. Ми шукаємо мотивованих та перспективно орієнтованих учасників АТО, які повернулись із зони бойових дій готові розвивати свій лідерський потенціал в громаді та країні в цілому.

Загальна тривалість навчальної програми: 2 місяці. Кожен модуль програми складається з 2-3 тренінгових занять. Загальна зайнятість 8 днів (66 години). Навчання проходитиме по п’ятницям, суботам і неділям.

Громадська організація “Центр розвитку лідерства” є ініціатором Школи за підтримки: ГО “Юридична Сотня”, ГО “Центр зайнятості вільних людей”, ГО “Серце воїна”, Соціологічна агенція “ФАМА”, Центри допомоги учасникам АТО при облдержадміністраціях, ВНЗ, Державна служба у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, облдержадмінстрації, Управління праці та соціального захисту населення, Центри професійно-технічної освіти.

Хто є тренерами Школи лідерства?
До проведення тренінгів залучаються:

  • тренери українських та іноземних тренінгових компаній;
  • юристи, які надають допомогу учасникам АТО;
  • лідери громадських організацій;
  • консультанти з приватного сектору;
  • іноземні та вітчизняні фахівці з державного управління.

У результаті проходження навчання у Школі учасники:
отримають та вдосконалять практичні знання та навички зі стратегічного менеджменту, ефективних комунікацій, ведення переговорів, стратегічного управління людськими ресурсами, ведення переговорів, підготовки грантових заявок, управління проектами, вирішення конфліктів та емоційного лідерства.

Громадський сектор Євромайдану

Детальніше за посиланням http://www.leadershipato.com.ua/

Заявка для участі у Школі за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHQVbBGSO4fVAvOj-gwS1iMVtMp9bLQikETp9uvbHtaPWoIA/viewform?c=0&w=1

Залишити відповідь