Loading...

Україна має знати своїх героїв в обличчя!! Радіо-телефонист Ірина Грачова

fb_img_1473764227802

Патріотка, зв’язківець та просто красуня!
Україна має знати своїх героїв в обличчя!!
Цю милу та тендітну рудоволосу дівчину звати Ірина Грачова. Вже кілька місяців як вона проходить службу в зоні АТО на посаді радіо-телефоніста – лінійного наглядача взводу зв’язку одного із мотопіхотних підрозділів Збройних Сил України. До слова, її військова частина тримає оборону на самісінькому передньому краї – в районі міста Золоте. І там час від часу буває досить «гаряче».
Ірина родом з мальовничого міста Умань, що на Черкащині. Закінчивши свого часу Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, дівчина працювала юрисконсультом на провідному держаному підприємстві. А із початком бойових дій на Сході країни, вона вирішила встати на захист своє Батьківщини, як і тисячі її земляків.
– Ця неоголошена війна забрала життя кількох моїх друзів, з якими я довгий час товаришувала, – з біллю розповідає Ірина. – Моє рішення було однозначним. Я покинула рідний дім, роботу, друзів та знайомих, щоб хоч чимось бути корисним Україні. Вже навчаючись в Полтавському навчальному центрі військ зв’язку, я вирішила продовжити службу саме в бойовій частині, причому на першій лінії оборони.
Служба зв’язківця не легка, тим більше в бойових умовах. Це – постійні наряди та чергування, прийом та передача важливої інформації тощо. І відпочивати їй майже не доводиться. У чоловічому колективі Ірина почуває себе наче риба у воді, адже полюбляє зброю та різну техніку, тож є про що поговорити із чоловіками. Має надійну підтримку та порозуміння з колегами.
А ще Іринка захоплюється малюванням, останні її роботи присвячені бойовим будням зони АТО та захисникам Вітчизни. Малює дівчина всім чим завгодно: олівцем, вугілля для малювання та навіть масляними фарбами, причому професійно. В її підрозділі відсутня посада офіцера з правової роботи, тож у вільний час наша героїня проводить юридичні консультації для бійців.
Ірина зізнається, що армійська служба була її заповітною дитячою мрією, а як відомо – мрії збуваються. Тепер вона прагне отримати офіцерське звання та далі віддано служити Україні.

Джерело:  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1655532001429100&id=100009169496199

Залишити відповідь