Loading...

Вночі зупинилося серце Великої Людини, патріота Куп’янщини, Харківщини та всієї України Ігоря «Гудвіна» Червоного

15390961_680696332091098_6973461340043356849_n

Друзі, побратими та посестри, сьогодні (10.12.2016 – ред.) вночі зупинилося серце Великої Людини, патріота Куп’янщини, Харківщини та всієї України Ігоря «Гудвіна» Червоного (Igor Chervonniy). Ігор з дня побиття студентів на майдані, рвався у бій за правду, за справедливість… саме тому, з початком російської агресії на сході, Ігор став активним учасником усіх патріотичних акцій (чим як і усі ми, підставляв під удар усю свою чудову родину), разом будували блок-пости та готувалися до відбиття навали орди на рідній Куп’янщини. З 2014 року друг «Гудвін», став членом НВР «Правий сектор» Куп’янськ. Після того, як стало зрозуміло, що ворога вдалося стримати на Донбасі, Ігор боронив кожного із нас, Незалежність та територіальну цілісність України, у лавах Окремої штурмової роти «Карпатська Січ» у складі 93 бригади, на волонтерських засадах. Окрім цього, Ігор займався волонтерською діяльністю, неодноразово відривав від сім`ї кошти, та допомагав хлопцям на передовій.
Ігор мав чудову родину: красуню дружину Олену, сина Семена та доньку Софію…
Я мав Честь воювати пліч-о-пліч з ним на околицях ДАПу, у лютому-березні цього року, я мав Честь працювати з ним у одному місті, я мав Честь жити з ним у одній Державі…
Братику спочивай з миром, неможливо передати увесь сум та біль…. ця втрата вже врізалася глибоким рубцем у серце усіх хто тебе знав, та назавжди залишиться сумом у душі кожного з нас. Але твоя боротьба триває у нас і ми обов`язково здобудемо Українську Самостійну Соборну Державу для твоєї дружини, для твоїх діточок та для кожного з нас!!!
Герої не вмирають, вмирають вороги!!! Слава Україні!!!!

Andrew Terik Maslikov

Залишити відповідь