Loading...

Представники Харківського Євромайдану зустрілись з лідерами молодіжних громадських організацій та активістами студентського самоврядування

1487411082_p2170004

17 лютого 2017 року в Харківському обласному центрі молоді та обласному медіа-центрі «Молодіжне медіа», як повідомляє Misto.KH.UA відбувся круглий стіл з учасниками Євромайдану в Харкові.
У заході взяли участь лідери молодіжних громадських організацій та представники органів студентського самоврядування  вищих навчальних закладів місту.
Ціль заходу – патріотичне виховання молоді Харківщини на прикладах з живої історії конкретних жителів Харкова, на їх спогадах про учасників Євромайдану та Революції Гідності.
«Фундаментом Молодіжної політики на сьогодні у нас є національно-патріотичне виховання. Тут ми зібрали саме лідерів студентського самоврядування. Саме через них, ми будемо розповсюджувати матеріали сьогоднішньої зустрічі », – прокоментував круглий стіл Ращенко Максим, керівник Харківського обласного Центру молоді.
Спікерами були: Леонід Оніщенко (учасник Євромайдану, сотник першої Харківської сотні), Володимир Чистилін (член координаційної ради Харківського Євромайдану, журналіст, автор фільму «Герої не вмирають»), громадський діяч Ігор Рассоха (член координаційної ради Харківського Євромайдану).
В інтерв’ю Misto.KH.UA  Яна Білецька, представник студентської ради Харківського національного медичного університету зазначила: «Нам слід об’єднуватись та творити наше місто, нашу державу кращою, і саме від нас залежить як ми будемо жити далі» .
Були запрошені представники більш ніж 31 громадської організації.

Джерело:
http://misto.kh.ua/main/4525-uchastniki-revolyucii-dostoinstva-pogovorili-s-harkovskimi-studentami.html

 

Залишити відповідь