Loading...

У Харкові відбулись Ігри Героїв війни з РФ, які отримали важкі травми і поранення, “Сила нації”

18222503_1336156653088897_3667296436266213455_n

6 травня  у харківському спортивному клубі “YOD” відбулись спортивні змагання “Сила нації” серед бійців, які отримали важкі травми і поранення в зоні АТО. 18 воїнів   взяли участь змаганнях з кросфіту. Переможців у проекті немає — за словами організаторів, його головна мета – показати, що повноцінне життя триває, незважаючи на поранення, сила духу допомагає перемогти біль і будувати своє майбутнє. Під час змагань всі бажаючі могли допомогти із збором коштів на реабілітаційний центр для військовослужбовців, які захищали Україну в зоні АТО.
Автори проекту —ветерани: харків’янин Дмитро Ведмідь і житель Кропивницького, Вадим Довгорук.
Дмитро Ведмідь служив в Луганському прикордонному загоні і навесні 2015-го  отримав в перестрілці з бойовиками серйозне поранення — куля увійшла в хребет. Медики говорили, що він ніколи  не зможе навіть сидіти, але зараз він вже намагається ходити.
Вадим Довгорук – боєць 3-го окремого полку спецпризначення,був поранений під час оборони Донецького аеропорту. Після шпиталю повернувся на війну і добровільно зголосився їхати на допомогу побратимам в Дебальцеве. Група, в якій був Вадим, потрапила в засідку, хлопцю вибухом відірвало руку, а потім він три доби ховався від ворога на 20-градусному морозі, потрапив в полон до бойовиків. У лікарні йому ампутували обидві ноги до коліна.

Джерело:
http://www.hromadske.kharkiv.ua/sila-natsiyi-u-harkovi-proyshli-sportivni-igri-veteraniv-ato/

Ольга Ісакова, волонтер: “Сьогодні в Харкові в спортивному клубі ЙОД Пройшли Ігри Героїв війни «Сила Нації». 18 мужніх та нескорених Героїв АТО показали Силу духу – справжню Силу Української Нації! Неймовірні емоції, які заряджають усіх Вірою, Гордістю і Повагою! Велика подяка за це нашим Героям!!! Дякуємо організаторам і всім причетним за цю неймовірну подію! Нашим дітям з сімей загиблих Героїв є з кого брати приклад!”

Фотоальбом (автор – Ольга Ісакова):  Сила Нації. Харків. 06.05.2017

 

Залишити відповідь