Loading...

Українська Академія Лідерства оголошує про відбір студентів на новий навчальний рік

UAL

Дорогі друзі!
Ми розпочинаємо наш третій набір студентів, віком 16-18 років на програму Української Академії Лідерства, яка розпочнеться у вересні 2017 року!
Ми шукаємо вмотивованих кандидатів, які готові розкривати особистий потенціал, практикувати відповідальне лідерство для служіння державі та змінювати на краще навколишній світ.

Чому Українська Академія Лідерства?

Українська Академія Лідерства — це унікальна платформа, що гуртує навколо себе дивовижних молодих людей. Платформа, що навчає і відкриває нові смисли для талановитих голів і гарячих сердець. Адже лідерство — це відповідальність. Лідерство — це щира і активна позиція. Лідерство — це пізнання себе і гармонія зі світом.

Для кого створено Українську Академію Лідерства?
Для нового покоління українців:

  • для яких немає нічого неможливого;
  • які емоційно, щиро і віддано готові жертвувати за вічні цінності — свободи і гідності;
  • які народжені вільними, які змінять не лише Україну, але й світ. Це покоління здатне співчувати, брати на себе відповідальність і творити.

Українську Академію Лідерства було засновано у 2015 році, після Революції Гідності. У 2016 році ми отримали 2200 анкет учасників. Навчання в академії розпочали 200 студентів із 183 загальноосвітніх шкіл усіх областей України та з Криму.

Учасники, що пройдуть успішно усі три етапи відбору, отримають стипендію, яка покриє усі витрати з навчання, проживання, харчування, витрати на мандрівки та медичне забезпечення під час 10 місяців перебування в Українській Академії Лідерства. Стипендії надаються інвестиційним фондом Western NIS Enterprise Fund.  Учасники сплачують лише реєстраційний одноразовий внесок в розмірі 2 тис. грн.
Вже зараз ми розуміємо, що цього року на одне місце у школі претендуватимуть принаймні 10 кандидатів. Тож відбір на програму обіцяє бути дуже інтенсивним та відповідальним.

Що потрібно для того, щоб стати учасником відбірного етапу набору в школу?

Крок 1. Детально ознайомтеся з програмою Української Академії Лідерства

Це допоможе Вам зрозуміти, як виглядає навчально-виховна програма УАЛ. Ви дізнаєтесь, як виглядає програма кожного дня в академії, який розпочинається о 06:40 год. і закінчується о 22:30 год.
Ми розписали детально особливості чотирьох важливих компонентів програми: виховний блок, емоційний розвиток, фізичний розвиток, інтелектуальний розвиток.

Крок 2. Дізнайтесь про осередки розташування Української Академії Лідерства

У 2017 році ми набираємо студентів для п’яти осередків УАЛ, які розташовані в Центрі, на Заході, Сході та Півдні України. Студенти навчаються у Києві, Львові, Миколаєві, Полтаві та Харкові.

Залишити відповідь