Loading...

У Харкові відбудеться засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи

19399503_1359774777440353_9141841460007101439_n

27 червня 2017 року в Харкові відбудеться засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи. Маючи підтримку Президента України, нам вдалося вибороти це рішення у Страсбурзі ще в березні і вже через декілька днів Харківщина вперше прийме такий потужний форум євродепутатів. Це чіткий сигнал довіри до нас з боку міжнародних партнерів.

Зберуться майже 100 учасників та гостей з Європи, з яких 63 представляють регіональну владу європейських країн та є членами Моніторингового комітету Конгресу Ради Європи.
Це 31 країна!!!
Безумовно, Україна.
Усі чотири європейські країни, що входять до складу G7 – Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія.
Також Нідерланди, Швейцарія, Бельгія, Португалія, Швеція, Норвегія, Фінляндія, Данія, Польща, Угорщина, Чехія, Словаччина, Туреччина, Азербайджан, Вірменія, Грузія, Латвія, Литва, Естонія, Ірландія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Молдова, Мальта, Греція, Болгарія.

В порядку денному обговорення питань економічної та гуманітарної співпраці європейської спільноти, роль місцевих органів влади у розвитку країни, критерії ефективності роботи місцевих депутатів, а також питання безпеки, міграції та реалізації соціальних програм.

Харків стає місцем найпотужніших міжнародних заходів. Тому що Харків – це Європа!

Джерело: https://www.facebook.com/svit.yuliya?fref=ts

Залишити відповідь