Loading...

Презентація Школи Медіа-Патріотів та майстер-клас “Як убезпечити себе під час інформаційної війни?” Харків, 27.06.2017

19397011_1363046693817059_8991065932984308412_n

27 червня 2017 року о 18-00 в Харкові в Книгарні “Є” (вул. Сумська, 3) відбудеться презентація Школи Медіа-Патріотів та майстер-клас “Як убезпечити себе під час інформаційної війни?” 
Як протистояти пропаганді? Що потрібно робити, щоб тверезо сприймати інформацію? Як захистити себе, своїх близьких від інформаційних атак та якими методами можна подолати їх негативні наслідки? Ми звикли турбуватись про свою безпеку: державну, політичну, економічну, воєнну, екологічну, банківську… але, нажаль, на останніх позиціях залишається психологічна безпека.
Пропагандистська війна, що протягом останніх двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним з ключових факторів, що спричиняє невротизацію і конфліктогенність у вітчизняному суспільстві. Так, зокрема, соціально-психологічні дослідження, які проводилися останній рік, свідчать, що в населення України проявляється цілій ряд психологічних проблем: загострюються фобійні та депресивні синдроми, актуалізуються латентні панічні атаки і конфлікти, параноїдальні манії, неврози і психози.
У цих умовах психологічні методи і практики політичного коучингу можуть допомогти не тільки корегувати вже наявні проблеми, але й шляхом саморегуляції сприяти запобіганню вищезазначених явищ.
Мета майстер-класу – допомога у створенні системи індивідуального психологічного самозахисту в умовах пропагандистської атаки.

Для реалізації цієї мети на майстер-класі буде розглянуто питання:
• Феномен сучасної інформаційної війни: психотехнології впливу на суспільну думку.
• Психологічні порушення та проблеми як ефекти інформаційної війни: соціальний та індивідуальний вимір.
• Методи та практики політичного коучингу як засіб подолання негативних наслідків інформаційної атаки.

Джерело:  https://www.facebook.com/events/321790441582397/

Залишити відповідь