Loading...

У КИЄВІ ВІДБУВСЯ МАРШ НА ЧЕСТЬ МИРОСЛАВА МИСЛИ

19748519_1587378927979327_4124312975276600986_n

7 липня в Києві відбувся марш на честь дня народження героя російсько-української війни Мирослава Мисли під назвою: «Бути воїном – значить жити вічно». В столицю з’їхались патріоти з усіх куточків України, серед яких були члени ВГО «Сокіл», ВО «Свобода», ветеранської організації «Легіон Свободи», містяни та представники інших націоналістичних рухів. Урочистою ходою колона пройшлась вулицями Києва вшановуючи пам’ять Героя України.

Після маршу на Контрактовій площі відбувся концерт, під час якого виступили письменник Дмитро Савченко, виконавці Орест Залізняк & Геннадій Пересвіт, лідер гурту «Широкий Лан» Святослав Бойко та гурт «Залізний Хрест».

Під час заходу Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок зазначив: «Мирославе, ти кличеш нас, українців, до помсти, до перемоги, до української звитяги. Звитяги над ворогом, який хоче знищити українців, але завдяки тобі і таким, як ти, ми встоїмо та переможемо, бо це – наша земля, і українці на ній господарі».

Своєю чергою, керівник Всеукраїнської громадської організації «Сокіл» Юрій «Чорнота» Черкашин зауважив: «Ми продовжуємо справу полеглих героїв, продовжуємо боротьбу, яка велась під Конотопом, під Бродами, в ДАПі. Кожен з нас є воїном, адже ми боремось за майбутнє української Nації».

Довідка: Мирослав Мисла «Мисливець» – член проводу та очільник референтури історичних досліджень Всеукраїнської громадської організації «Сокіл», доброволець, боєць Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», офіцер, командир взводу 93 ОМБр ЗСУ. 2 жовтня 2016 року, біля селища Кримське Луганської області Мисла пожертував своє життя в бою з російським окупантом, прикривши собою побратимів. Він віддав своє життя і ім’я Ідеї Nації та став новим символом, яким надихатимуться його побратими та наступники сьогодні й повік.

Джерело: https://www.facebook.com/vgosokil/?fref=ts

Фотоальбом: https://www.facebook.com/pg/svoboda.ua/photos/?tab=album&album_id=1587378361312717

Залишити відповідь