Loading...

Відкриття конструкції НГУ з соціальною рекламою. Харків, 31.08.2017

2017-08-31-ngu

31 серпня 2017 року проект АТОграф, Східне теруправління НГУ, Академія НГУ, Євромайдан Харків і волонтери мають честь представити вам незвичайний результат спільної роботи по залученню в Національну гвардію по справжньому мотивованих людей.
Ідея народилася на початку літа – встановити на центральній площі Харкова, поруч з наметом Євромайдану “ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” велику і постійно діючу конструкцію, яка б розповідала про контрактну службу в харківських частинах Нацгвардії, про принципи відбору хлопців на строкову службу, про вимоги для вступу до Академії НГУ для тих , хто вирішив присвятити своє життя складним гвардійської службі.
Ідея отримала підтримку Харківського Євромайдану. І тут … ми дізналися, що в 1 вересня по всій Україні, і в Харкові – в тому числі, починає роботу рекрутинговий центр Нацгвардії. Так що, як кажуть, ідеї волонтерів повністю співпали з принципами побудови сучасної Нацгвардії. При оформленні конструкції були використані фотографії наших колег – харківських журналістів і офіцерів прес-служби ТРО та Академії НГУ.
Спікерами на відкритті конструкції стануть:
1. Заступник начальника по роботі з особовим складом Східного ТРО НГУ, полковник Василь Пилипенко,
2. Начальник Східного відділення комплектування іміджево-рекрутингового центру Національної гвардії України, підполковник Олексій Костін.
3. Співкоординатор Харківського Євромайдану Борис Редін.
4. Офіцери прес-служб Східного ТРО НГУ і Академії НГУ – Дмитро Образцов і Олексій Лебідь.
Запрошуємо Вас на відкриття конструкції НГУ з соціальною рекламою.
31 серпня 2017 року, о 12:00, поруч з наметом Євромайдану на пл. Свободи!

Дуже докладну та цікаву статтю про подію опубліковано Харьковские гвардейцы и волонтеры выходят на принципиально новый уровень сотрудничества (фото, видео)

На сайті НГУ також опубліковано про подію: В Харкові гвардійці разом з волонтерами реалізували черговий проект по призову в лави Нацгвардії

Залишити відповідь