Loading...

Показ фільму Володимира Чистиліна «Герої не вмирають» на фестивалі Kharkiv MeetDocs

20987811_1462013357207628_610576514_n

У неділю, 1 жовтня, в кінотеатрі 8 1/2 ( вул. Донець-Захаржевського, 6/8) о 20.00 у рамках фестивалю Kharkiv MeetDocs покажемо фільм про наших хлопців, що загинули на Майдані “Герої не вмирають”. По закінченню буде обговорення і дискусія.

Фільм «Герої не вмирають» (студія «Док. Кіно трансформація», автор і продюсер — Володимир Чистилін, режисер – Дмитро Коновалов)  є першим дослідженням внутрішнього голосу драйверів української революції. Це унікальна кінострічка про життя і смерть трьох харків’ян — Владислава Зубенко, Євгена Котляра і Юрія Паращука, які загинули за свободу та незалежність України під час розстрілу Небесної Сотні 20 лютого 2014 року.
За словами автора і продюсера фільму, журналіста Володимира Чистиліна: «Історію роблять не якійсь супер герої, а звичайні люди, якими ми і хотіли показати наших хлопців з харківського Євромайдану. Це кіно про кохання та жертовність, віру та прагнення свободи, пошуки сенсу життя та трансформацію суспільства».
Через долю трьох сміливих чоловіків, кінострічка намагається розкрити тему героїв і відповідає на питання: як ними стають, що повинно статися у житті людини, аби вона склала свій вирішальний іспит у житті?
Цей фільм є оголеним нервом емоцій, роздумів, відвертих спогадів, які передають дух Майдану.

Kharkiv MeetDocs – міжнародний фестиваль документального кіно з прав людини. Він проходить в Харкові з 29 вересня до 1 жовтня 2017 року.  Фестиваль пройде вперше, але ставить багато цілей в дебютний рік: ознайомити харків’ян з найважливішими документальними фільмами України та світу, їх авторами, обговорити соціально-правові проблеми, що знаходяться в центрі уваги режисерів, допомогти в розвитку і навчанні харківським кінематографістам, які лише починають свій творчій шлях .

Джерела:
https://www.facebook.com/Фільм-Герої-не-вмирають-
http://meetdocsfestival.com/программа-2017/фильмы/герої-не-вмирають/
http://meetdocsfestival.com/фестиваль/

Залишити відповідь