Loading...

Віче – «За реальні реформи» 17.12.2017

2017-12-17
Останнім часом було багато політичних емоцій. Влада загнала себе у глухий кут, а амбіції та небажання дивитись на ситуацію з державницьких позицій дала привід Росії радіти нашим невдачам.

Реваншисти всередині країни вже не приховують своїх цілей. Єдиний вихід – кардинально міняти ситуацію, ламати систему, сажати корупціонерів і перезавантажувати владу. Потрібні реальні реформи, а не їх імітація.

Людей вже дістало те, що відбувається в країні й вони не бажають повертатись в минуле. Тому у неділю, 17 грудня, о 14.00 у Тараса відбудеться Віче: ні за Порошенко, ні за Саакашвілі, а за нову Україну, яку ми виборювали на Майдані.

Нагадую, 19.11.2017 року ми приймали це звернення:

ЗВЕРНЕННЯ

До депутатів Верховної Ради
та Президента України
Петра Порошенко!

19 листопада 2013 року, за два дні до початку Майдану у Києві, харків’яни провели перший мітинг за Євроінтеграцію. Тоді більше ста громадян вийшли з плакатами на головну площу міста з вимогами підписання Асоціації з ЄС.
Але це не єдина вимога, яка об’єднала суспільство.
Люди вимагають рівності перед законом без виключення. Вимагають здійснення змін в країні, які приведуть до покращення рівня життя і добробуту українського народу.
Так чотири року тому починався Євромайдан у Харкові. Це потім активістів будуть бити, палити їм автівки, по місту ходитимуть озброєні тітушки і «Оплот», відбудеться перший Форум Євромайданів, троє наших хлопців стануть Героями Небесної Сотні, а 22 лютого 2014 року кілька десятків тисяч харків’ян зірвуть зібрання депутатів-сепаратистів Південного-Сходу, щоб не дати реалізуватись російському сценарію знищення держави. Саме у Харкові починався Євромайдан і саме тут він завершав переможну ходу звільненнями ОДА, піснями ультрас і відстоюваннями громадянами свого міста під час так званої «руської весни». Харків лишається єдиним містом України, де до цих пір існує Євромайдан. Намет «Все для перемоги», який стоїть більше ніж три роки на самій великій площі Європи та буде стояти до тих пір, поки не будуть виконані всі умови Євромайдану та звільнення всіх окупованих територій України. Революція гідності триває, основні вимоги майдану до цього часу не виконані…
Тому коордрада харківського Євромайдану та патріотична спільнота нашого міста вирішила цього року провести народне Віче саме у неділю, 19 листопада 2017 року.
Ми, громадські активісти м. Харкова, у ЧЕТВЕРТУ річницю революції гідності, звертаємось до Вас, депутатів Верховної ради та президенту України з ВИМОГОЮ виконати обіцянки, що були дані Вами на Євромайдані та в Ваших передвиборчих програмах, а саме:
1. Скасувати депутатську недоторканість.
2. Затвердити новий Виборчий Закон, в якому передбачити вибори за відкритими списками та відкликання депутатів УСІХ РІВНІВ за невиконання передвиборчих обіцянок
Також вимагаємо розробити та затвердити
А) Закон про імпічмент президента.
Б) Закон про антикорупційний суд.
В) Розробити та затвердити Закон Ураїни “Про вибори складу центральної виборчої комісії” з урахуванням вимог громадськості.
Г) Зробити суд присяжних з кримінальних справ обов’язковим.
Цей лист був зачитаний 19.11.2017 року перед громадою у місті Харкові та був нею підтриманий.

Лист був відправлений по адресам та доставлений 1 грудня 2017 року Укрпоштою.

Про звернення докладно тут http://euro.kharkiv.ua/?p=18532

Залишити відповідь