Loading...

Зустріч із представниками департамента культури Посольства США

2017-12-14-

14 грудня 2017 року о 12-00 прес-центрі медіапроекту “Накіпело” (вул. Свободи, 7/9)  відбудеться зустріч представниками департамента культури Посольства США. В зустрічі візьмуть участь Шон О’Хара, аташе з питань культури Посольства США, Тара Холл – заступниця аташе з питань культури і Віра Максимова, спеціаліст відділу преси, освіти і культури Посольства.
Вони розкажуть про програми та гранти Посольства у сфері освіти і культури, серед яких програма демократичних грантів та конкурс малих грантів, програми професійних обмінів. Також вони розкажуть, що вимагається від осіб та організацій, які хочуть взяти участь у грантових конкурсах посольства США і про найкращі практики подання заявок і адміністрування грантових проектів. Після презентації учасники зустрічі зможуть поставити запитання представникам Посольства.
Зустріч буде корисною для представників недержавних організацій, які займаються проектами у сфері освіти, культури і демократичних реформ і які зацікавлені у співробітництві з посольством США.

Джерело: https://www.facebook.com/events/1220283204740334/

Залишити відповідь