Loading...

Коли будуть вироки терористам?

2017-12-27

Завтра, 27 грудня, о 12:00 у Фрунзенському районному суді міста Харкова (бульвар Богдана Хмельницького, 32/38) відбудеться продовження слухання справи теракту, який  2015 року забрав життя у 4-х патріотів України. Маємо підозру, що адвокати намагатимуться протягти звичний сценарій з «поганим самопочуттям обвинуваченого», що ми й так спостерігаємо під час останніх судових засідань. Однак у справі сумнозвісного Юдаєва цей сценарій пройшов дуже успішно і увінчався втечею обвинуваченого за поребрик.

Судячи з останньої тенденції, в судах над сепаратистами, де не лише обвинувачених звільняють прямо в залі суду, а й вже засуджених (приклад Юрія Апухтіна), патріотична громадськість міста має серйозно поставитися до цієї проблеми. Вже далеко не є таємницею, що в українських тюрмах майже не лишилося осіб, що в 2014-у році займалися антидержавницькою діяльністю, натомість кількість патріотів активно збільшується. Антимайданівці вже відкрито ходять підтримувати в суди своїх.

На минуле судове засідання, перед перенесенням, прийшла значна кількість активістів, серед яких були і наші представники, представники ФРАЙКОР, «Десниці», АКР Справедливий Суд, Національний Корпус Харків та інші патріоти. Маємо надію, що завтра небайдужих стане ще більше.

Суди у справі сепаратистів відбуваються у Харкові щодня. Більшістю з них опікується адвокатське об’єднання “Тихоненков, Надоля, Шадрин и Соратники”, принаймні фігурує у всіх вищезгаданих судах. Стосовно Шадріна ми вже окремо писали допис і про ту авантюру, про яку випадково знайшли інформацію:
https://www.facebook.com/ps.kharkiv/posts/2005781019708760

Нагадуємо про майбутні засідання:
15.01.18 о 15:30 – судове засідання, в якому підозрюються антимайданівці Головачов Спартак, Калугін Валерій, Пігорєв Дмитро, Поліщук Сергій у вчиненні масових заворушень, зокрема в захопленні ХОДА у 2014 р. у Київському районному суді м. Харкова.
25.01.18 о 15:00 – суд у справі вандала, який пошкодив пам’ятний знак загиблим в теракті 22 лютого 2015 року у Фрунзенському районному суді (зал № 17).

Боротьба триває!

Джерело: https://www.facebook.com/ps.kharkiv/

Ha Nna:

Naha

Залишити відповідь