Loading...

Волонтерський рух 100 років тому і сьогодення

2018-01-22-Волонтерський рух 100 років тому і сьогодення
Від Ольги Бондар-Різниченко, волонтерки, літературознавиці, дізнаємось, як волонтерили 100 років тому, поділимось своїми історіями, подумаємо, що будемо робити далі, послухаємо волонтера і музиканта Василя Рябка.

Подія буде проходити у день Соборності у Літмузеї (вул. Багалія, 6) 22.01.2018 р. о 18:00

Нижче запрошення Літературного музею.

Дорогі друзі!

22 січня ми святкуватимемо 99 річницю Соборності – на честь Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В останні роки для більшості українців стало очевидним, наскільки зрозумілим, живим, необхідним є для нас гасло «Україна єдина» – прості слова, що однаково переживаємо і на Заході, і на Сході, і в окопах, і в тилу. Наша країна сьогодні єдина завдяки неймовірній громадській активності, численним волонтерським ініціативам – тим добровольцям, які 4 роки тому наважились взяти долю країни в свої руки.

В День Соборності, 22.01.2018 о 18.00, запрошуємо активістів, волонтерів, ініціаторів, учасників – усіх небайдужих людей – в Харківський ЛітМузей. Від Ольги Бондар-Різниченко, волонтерки, літературознавиці, дізнаємось, як волонтерили 100 років тому, поділимось своїми історіями, подумаємо, що будемо робити далі, послухаємо волонтера і музиканта Василя Рябка.
Партнери:
Волонтерський рух “Доброчинець”
Євромайдан Харків
Благодійний фонд “Харків з тобою”

Сторінка події на фейсбук.

P1450220

Залишити відповідь