Loading...

Тренінг «Активні Громадяни»

27331677_1749556341755575_244262033895553008_n

Зробити світ кращим? Провести десять спікін клабів та п’ять кінопоказів? В пріоритеті одразу усі Цілі Сталого Розвитку? Час проходить, ви робите проекти, але змін щось не видно. Здається, що це нікуди не веде. Здається, що нікому більше немає діла до того, що ви робите.  Знайомо? Тоді ваш діагноз – громадський/-а діяч/діячка. І цей діагноз ніяк не смертельний, він, навпаки, корисний для суспільства. Варто лише знати, як користуватися ним ефективно та усвідомлено. Тож, якщо вам це знайомо, ФРІ Харків спільно з Scientific Underground та АРГС – Агенція Розвитку Громадянського Суспільства запрошує на тренінг «Активні Громадяни» за методикою Британської Ради.

ЩО ЦЕ?

Протягом трьох днів, ми охопимо чотири інструменти реалізації успішних проектів соціальної дії: від розуміння себе та ефективного діалогу до становлення громади та планування проектів соціальної дії.
Ці чотири блоки – ключ до глобальної мети програми: створити світ, у якому люди мають можливість мирно й ефективно взаємодіяти з іншими задля сталого розвитку своїх громад.
Ніяких нудних лекцій, якщо й теорія, то тільки одразу закріплена на практиці. Цей тренінг відбуватиметься в рамках всеукраїнського Марафон Активних Громадян в лютому / AC Marathon February, тож не проґавте можливість стати його частиною!
Гуртуймося та діймо ефективно разом!

ЩО? триденний тренінг, який охоплює чотири аспекти ефективної реалізації проектів соціальної дії
ДЕ? вул. Багалія, 13
КОЛИ? 9-11 лютого, 10:00-18:00
РЕЄСТРАЦІЯ: goo.gl/forms/vtko6jOttsFGFtP43

Дедлайн реєстрації: 3 лютого

Організаційний внесок: 15 грн за усі три дні, який піде на забезпечення учасників та учасниць кава-брейками.

*Після проходження цього тренінгу учасникам та учасницям буде наданий сертифікат, який надає можливість отримати фінансування від Британської Ради на конкурсних засадах.
З’явилися питання? Пишіть координаторці Kateryna Deineka.

Джерело: https://www.facebook.com/events/1579742675426384/

Залишити відповідь