Loading...

Харківський вимір євроінтеграції

1925393

5 квітня 2018 року Центр «Нова Європа» проведе у Харкові публічну дискусію щодо досягнень та перешкод на шляху європейської інтеграції на місцевому рівні. Наша мета – почути харків’ян (громадських активістів, експертів, місцевих політиків, журналістів) щодо того, яких змін вдалося досягти за останні роки, а також які виклики наразі стоять перед Харковом.

Спеціально для участі у заході до Харкова приїде Жигімантас Павіліоніс, депутат литовського Сейму, досвідчений дипломат (колишній посол Литви у США, він вів переговори про вступ Литви до Європейського Союзу). Крім того, пан Павіліоніс промотує ідею надання нашій державі так званого «Плану Маршала».  Також участь в обговоренні візьмуть: голова Харківської обласної держадміністрації Юлія Світлична (запрошено), директорка Центру «Нова Європа» Альона Гетьманчук, письменник та громадський діяч Сергій Жадан, лідери місцевого громадянського суспільства та експерти.

Дискусія має стати платформою для обміну думками між активними проєвропейськими мешканцями харківського регіону. Зокрема, ідеї, висловлені під час заходу, будуть взяті до уваги у процесі підготовки візії майбутньої Європи з позиції України.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА. Кількість учасників заходу обмежена. Якщо ви бажаєте взяти участь в обговоренні, просимо написати на електронну адресу: [email protected]

Захід відбудеться у партнерстві з Харківською реформаторською коаліцією у рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Подія: https://www.facebook.com/events/199867523935425/

Залишити відповідь