Loading...

ЮВІЛЕЙНИЙ ВЕЧІР АНАТОЛІЯ ЗДОРОВОГО

24301216_1480038072104101_8002277212446389039_nЦієї суботи (7.04.2018) о 12:00 у малій залі ХНАТОБ ім. Лисенка відбудеться ювілейний вечір Анатолія Здорового, присвячений його 80-літтю.

Те, що Анатолій Кузьмович дожив до такої солідної дати і зберіг бадьорість духу — само по собі є подвигом. Але в нього є й інші беззаперечні заслуги, які варті поваги. Він – відомий дисидент і борець за права Людини, учасник Руху Опору 1960-1970-х років в Україні, багаторічний політв’язень СССР, досі залишається активним громадським діячем і, звичайно ж, великим патріотом України.
Отож, у всіх, хто знає і поважає А.К. Здорового буде гарна нагода ще раз привітати його з ювілеєм та побажати доброго здоров’я. Ну, і послухати виступи найкращих мистецьких колективів Харкова:

1) театру народної пісні та музики «Обереги» під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України Юрія Алжнєва;
2) Академічного хору ім. В’ячеслава Палкіна, художній керівник Андрій Сиротенко;
3) Виконавців, артистів Харківської філармонії, університету мистецтв ім. І.Котляревського, зокрема: лауреатів Міжнародних конкурсів Ольгу Барську («Золотий голос України», сопрано); Людмилу Кабанець (сопрано); Андрія Кравцова (тенор); Юхима Мірошниченка (баритон) та інших майстрів.

У програмі також звучатимуть патріотичні, ліричні, стрілецькі, козацькі пісні та авторські твори Ювіляра.

Провідний концертмейстер – Заслужений діяч мистецтв Польської Республіки Світлана Проненко.
Режиссер – Заслужений діяч мистецтв України Олександр Савенко.
Ведучий – письменник Заслужений працівник культури України Віктор Бойко.

Вхід вільний. Вихід теж.

Джерело: Віктор Козоріз: Ювілейний вечір Анатолія Здорового

Залишити відповідь