Loading...

Турнір Пам’яті Дані Дідіка

2018-04-26

27 квітня 2018 року виповнилося б 19 років Дані Дідіку… Виповнилося би, коли б не страшний терористичний акт, що стався 22 лютого 2015 року та забрав життя 4 чудових Людей – Патріотів своєї країни України.

На згадку про Даню, за ініціативою Благодійного Фонду «Відкриваючи Серце», колишніх однокласників і друзів Дані, а також ветеранів футбольного клубу «Металіст» і керівництва ФК «Металіст 1925», відбудеться міні-футбольний турнір 4-ох команд за участю футболістів, що принесли спортивну славу Харкову: Олександра Горяїнова, Володимира Лінке, Сергія Ралюченко та ін.
Ігри відбудуться на ОСК «Металіст» ( поля футбольної Академії з штучним покриттям). Турнір відбудеться в четвер, 26 квітня, час відкриття – 15.00. Команди проведуть по 2 матчі: півфінали, фінал і матч за 3-те місце. В заході візьмуть участь атлети Всеукраїнської програми «Сила Нації», відомі українські співаки та музиканти Фоззі, Б. Севастьянов та гурт «Папа Карло». Орієнтовна тривалість заходу – 4 години.
Даня дуже любив футбол, був не лише уболівальником, але й декілька років успішно тренувався у дитячій футбольній академії ФК «Металіст». Впевнені, що турнір за участю відомих футбольних ветеранів, друзів Дані, ветеранів російсько – української війни, патріотів та активістів, стане не лише початком гарної традиції вшанування Героя, але й стане чудовим прикладом спадкоємності поколінь.
Вхід вільний.

Подія: https://www.facebook.com/events/221365105118058/

Залишити відповідь