Loading...

НА ХАРКІВЩИНІ ВІДБУВСЯ ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР “ДИКИЙ СТЕП 2018”

FB_IMG_1530219174028В рідному селі Мирослава Мисли Волохів Яр, що на Харківщині, сокільці провели вишкіл “Дикий Степ – 2018”.

Протягом п’яти днів, проведених у таборі, тоборовики мали змогу бути присутніми на чудових лекціях зі зброєзнавства, а також тактики. Лекції з медицини та військового орієнтування на місцевості були люб’язно проведені представниками “Українського легіону”.

Близько двох десятків націоналістів проходили регулярні фізичні навантаження, смугу перешкод та випробування на витривалість.

Вишкіл проводився не лише заради фізичного гарту тіла. Морально та духовно підготовували та мотивували молодь до захисту рідної землі очільник ВГО “Сокіл” друг Чорнота і голова вишкільної референтури друг Георгій.

Також був проведений відбірковий етап стрілецького турніру ім. Мирослава Мисли. Взяли участь у ньому Сокільці Харківського і Сумського осередку.
Перш ніж почати стрільби з гладкоствольної рушниці, учасники змагання мали виконати різні фізичні вправи, що значно ускладнювало сам турнір. Після тривалої підготовки на тренуваннях, націоналісти показали достойний результат. Як би там не було, проте вони були разом і пліч-о-пліч долали поставлені задачі.Переможців чекає фінальний етап, який відбудеться у знаковому для українців місці – Холодному Яру.

Безсумнівно, для юнаків та дівчат “Дикий степ” став рідним за, здавалось би, короткий проміжок часу. Адже атмосфера, створена націоналістами, була неймовірною. Чекаємо Вас наступного року!

Вишкільний табір “Дикий Степ” відбувається вже вдруге поспіль на східних теренах України.
Долучайся – з нами Ти станеш сильним!

Джерело:  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=265774110836742&id=149499309130890

Залишити відповідь