Loading...

Музичний концерт відомого харківського музиканта, композитора, співака та письменника Бориса Севастьянова

34962864_1773559766042656_4675321937512103936_nВже завтра, 10 липня 2018 року, о 19-00 в гості до проекту Мистецькі Вівторки з Марко Терен завітає громадський діяч, композитор, співак та музикант Борис Севастьянов зі своєю авторською програмою «симфопопорокореп».
Крім чудових пісень, класної музики та цікавого спілкування, ми з Борисом приготували для вас приємний сюрприз: наш спільний творчий експеримент. Саме завтра ми вперше покажемо його харківським глядачам, а вже в суботу представимо в місті Дубно в рамках фестивалю  “Тарас Бульба”!

Тож радо запрошуємо завтра до гостинного ресторану MAFIA, що на вулиці Ярослава Мудрого, 37
Початок о 19:00
Вхід – горнятко кави.

Джерело: https://www.facebook.com/mar.k0.teren/posts/1817102475021718

Подія: https://www.facebook.com/events/1733139073443763/ 

Борис Севастьянов — український композитор і аранжувальник, співак, письменник, волонтер, громадський діяч, відомий своїми хітами «Это, детка, рашизм», «Гради», «Забери меня, мама» та іншими, до до написання яких спонукала сучасна російсько-українська війна. Почав писати музику з раннього дитинства. У 2008 закінчив Харківський державний університет мистецтв імені Івана Котляревського (консерваторію) за спеціальністю «Композиції» (клас В. М. Золотухіна). У 2010–2012 роках працював аранжувальником духового оркестру НЮАУ імені Ярослава Мудрого. У 2012-2015 роках співпрацював як аранжувальник з симфонічним оркестром «Віртуози Слобожанщини». З літа 2014 року регулярно їздить до зони проведення АТО як волонтер та автор-виконавець, дав близько 300 концертів для військових та цивільних. Бере участь у багатьох благодійних концертах і фестивалях.  Автор гімну фанатів ФК «Металіст» “Ми фанати «Металіста». Організатор Онлайн школи композиції і аранжування.

Мистецькі Вівторки із Марко Терен – авторський проект, що стартував на початку травня 2018 року. Він створений, щоб згуртувати навколо себе позитивних та активних людей, які цікавляться сучасним мистецтвом в усіх його проявах, людей, які весь час знаходяться в пошуку та у процесі розвитку. На наших вівторкових посиденьках у вас завжди буде чудова нагода познайомитися та поспілкуватися із талановитими письменниками, неординарними поетами, яскравими художниками, композиторами, акторами та музикантами. Це будуть цікаві подорожі у світи паралельних людських реальностей! Ми завжди раді неочікуваним експерементам, захопливим історіям та приємним сюрпризам. Мистецькі вівторки – це місце для самовираження й творчості у чистому вигляді.

Відеозвіти: https://www.youtube.com/playlist?list=PLzOgnKfs4T5lk2zDeeptD1wSK0Y5tMjg5

Марко Терен - Борис Севастьянов

10 липня 2018 року в Харкові в затишній залі сімейного ресторану Mafia відбувся чудовий музичний вечір відомого харківського музиканта, композитора та аранжувальника, волонтера та громадського діяча Бориса Севастьянова в рамках проекту Мистецькі Вівторки з Марко Терен. Борис Севастьянов представив нову програму “симфопопорокореп”, в якій розповів про свій творчий та життєвий шлях, проілюструвавши це відеоматеріалами. Борис виконав відомі хіти, зокрема «Мамо не плач» і «Гради», прочитав свої вірші. Також разом з господаркою вечора Марко Терен був підготовлений музично-поетичний сюрприз для глядачів. Під час заходу презентували повість Бориса Севастьянова “Мóнах” (2017), події якої відбуваються в зоні АТО та сучасному Харкові.

Відео: Сурен Кочарян

Марко Терен:

Марко Терен - про вечір Бориса Севастьянов

Сурен Кочарян:

Сурен Кочарян - фотозвіт з музичного вечора Бориса Севастьянова

 

Мистецькі Вівторки із Марко Терен:

Мистецькі Вівторки - Борис Севастьянов

 

Залишити відповідь