Loading...

Енвер Ізмайлов в Схid Opera

14.07.201814 липня 2018 року о 19.00 в Харкові в Схid OPERA (просто Неба stage за будівлею ХНАТОБу) відбудеться концерт легендарного українського кримсько-татарського віртуоза-гітариста та композитора  Енвера Ізмайлова. А також: DJ-set, PLAY JAM BAND, смачний фуд-корт Staff Family та сюрпризи від спонсорів.
Енвера дуже давно чекають в Харкові всі, хто любить гітарну музику. В репертуарі Енвера Ізмайлова безліч музикальних творівщо уособлюють дуже різні народи та культури. Той, хто хоча б раз у житті бачив , як народжується Музика Енвера, той відкрив для себе зовсім іншу, нову гітарну музику . Його дивовижна майстерність в поєднанні із геніальною самобутністю народжують на сцені музику, що подібна до дива.
Енвер користується власною 10-пальцевоою технікою гри, яка у музичних колах тепер має назву «tapping». Його гітара не схожа ні на що – слухаючи його, Ви ні за що не повірите, що грає одна людина.
Енвер Ізмайлов – лауреат першої премії Європейського міжнародного конкурсу гітаристів в Лозанні (Швейцарія), багатьох інших дипломів та нагород,  брав участь в джазових фестивалях у Польщі, Латвії, Фінляндії, Німеччині, Норвегії, Франції, Італії, Австрії, Швейцарії, Швеції, Голландії та Англії.

Подія: https://www.facebook.com/events/505637166541259/

Залишити відповідь