Loading...

Родина загиблого Героя Олександра Радченка отримала адресну допомогу від українських дітей Канади

12.07.2018

Як повідомляє на своїй сторінці в FB відома харківська волонтерка Ольга Ісакова, родина загиблого Героя, учасника сучасної російсько-української війни Олександра Миколайовича Радченка отримала адресну допомогу – подарунки від українських дітей Канади.
“Маленький Богдан в захваті від музичних годинників! А Маша дуже радіє новим платтям, браслетам та іграшкам. Поруч з портретом тата дівчинка згадує, як він її возив на море …”
Щиро дякуємо української громаді Торонто, Fourth Wave Canada за вашу небайдужість і підтримку наших сімей!!!
Ланцюжок добра триває!!!

Ольга Ісакова - канадська допомога

Олександр Радченко – боєць  92-ої окремої механізованої бригади. Загинув 20 червня 2017 р. під час несення служби в районі села Новомихайлівка, Мар’їнський район, Донецька область. Залишилися дружина та двоє дітей.
Герої не вмирають!

Міжнародна організація українських громад «Четверта хвиля» є добровільною неприбутковою культурно-освітньою неурядовою громадською організацією, що представляє інтереси новоприбулих та складається з представників нової хвилі еміграції українців. Офіційно створена та зареєстрована 6 лютого 2004 року.
У серпні 2008 р., на IX Світовому Конгресі українців у Києві, було прийнято рішення прийняти нашу організацію до складу Світового Конгресу Українців (СКУ) – міжнародної координаційної надбудови українських громад у діаспорі.

Організація ставить собі за мету:

  • підтримувати єдність української громади в Канаді та сприяти її зміцненню і розбудові;
  • розвивати та популяризувати українські національні надбання, у тому числі й культуру та мову, як складові елементи канадського багатокультурного середовища;
  • сприяти утвердженню України як незалежної демократичної держави;
  • підтримувати зв’язок з українцями в Україні та сприяти взаємообміну досягненнями українців Канади і України в площині культури, науки, освіти, бізнесу тощо;
  • надавати соціальну підтримку потребуючим категоріям українців в Україні;
  • допомагати та надавати інформаційно-координаційну підтримку членам організації по їх адаптації в Канаді;
  • діяти згідно з принципами “Свій, до свого, по своє” або “Добробут усіх через участь кожного”.

Міжнародна організація українських громад «Четверта хвиля» співпрацює з СКУ та громадськими організаціями, урядовими структурами, освітніми закладами в Канаді та Україні. Вона самостійно та у співпраці з іншими організаціями проводить різні акції та громадські заходи, у тому числі й з Конгресом Українців Канади, відділ Торонто, членом якого вона є на місцевому рівні. Це і вшанування жертв Голодомору, й вшанування героїв УПА, і святкування Дня незалежності України, і багато інших подій, що відбуваються в українській громаді.

 

Залишити відповідь