Loading...

Вечір невигаданих історій: «Розмова» + «Марта»

35062832_1773570889374877_3407658255583805440_n17 липня 2018 року о 19-00 в Харкові в рамках проекту Мистецькі Вівторки з Марко Терен відбудеться вечір невигаданих історій, або двох перфомансів: «Розмова» + «Марта».  До нас на вогник завітає незрівнянна Sofiya d’Amorale зі своїми особливими історіями, ми познайомимося зі справжніми джентельменами – Костянтин Улибін та Vladymyr Kompaniets, а ще нам дуже пощастить побачити «Квіти з диму» у виконанні переконливої та закоханої у слово Альона Руденко. Зустрічаємося в MAFIA (вул. Ярослава Мудрого, 37) .
Вхід – чашка кави. 
Приходьте самі, запрошуйте друзів, підтримуйте митців та робіть буденні вечори яскравими. Знайдіть в собі сили відірватися від гаджетів та насолодитися живим спілкування із цікавими людьми. До зустрічі!

Донна Хуана-Марія-Лоло-Фейк-Софія д’Аморале – спокійно мешкає в Латинській Америці вже майже півтора століття, в бурхливій, прекрасній, і трошки дивакуватій латиноамериканській країні Какнадо. (Облиште карту! Країна дуже маленька. Навіть янголи з гори не бачать!) Тихенько доглядає грядки з кактусами та записує все, що відбувається на її очах.
Короткі оповідання донни Софії – бурхлива суміш з фантастики, правди, емоцій (бо це ж Латинська Америка), приправлена сонцем, морем та гумором з краплинкою світлого смутку. Їх герої – люди, що прагнуть до життя, навіть якщо Бог, Доля, Помилка, чи навіть сама Смерть – рушійні сили історії Какнадо, стають на заваді. Світ, що вийшов з горщика, в якому тутешній деміург – Велика Ма, варила свої історії. Адже, тут впевнені, саме з розказаних історій і складається життя.

Альона Руденко – народилася на Сумщині. Навчалася в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. З 2013 по 2015 рр. відвідувала університетську літературну студію «Пластилін» – керівник Оксана Бойко.
З 2007 по 2015 роки брала участь у відкритому щорічному літературно-мистецькому конкурсі для дітей та молоді імені Олександра Олеся « … І розітнувсь мій перший спів».
У 2014 році була нагороджена дипломом лауреата II ступеня Обласного літературного семінару «Молода Слобожанщина» в номінації «Проза».
Твори друкувалися в літературних альманахах «Сила почуттів» (2015 рік) та «Левада» (2015 рік), а також в газетах «Білопільщина», «Медіа Плюс», «Саквояж». У липні 2017 року стала членом Національної спілки журналістів України. Працює кореспондентом у харківському журналі «Губернія». Обожнює джаз, творчість О. Генрі та ранкову тишу.

Подія: https://www.facebook.com/events/2071027199817736/

Мистецькі Вівторки з Марко Терен (відеозвіти “Євромайдан Харків”)

Марко Терен: 

Марко Терен - Невигадані історії

Залишити відповідь