Loading...

Книжковий врожай

40548499_1508451582634369_8207636838563708928_n7 вересня 2018 року о 18-30 запрошуємо на “Книжковий врожай” до книгарні Vivat (Харків, вул. Квітки Основ’яненка, 2). У рамках заходу відбудеться на Вас очікує презентація відразу двох книг відомих харківських письменниць, учасниць літературного об’єднання NETWORчі: Марко Терен – “Вітру голоси”,  Юлії Баткіліної – “Чужі бажання”, а також душевна музика, вечір, перший тиждень осені – і дуже тепла атмосфера.
Наш (орг.) врожай – шерехкий і ніжний, як папір сторінок. Ці вірші та історії зріли не один день – і нарешті відбулись. Тепер ми зібрали плоди і запрошуємо вас приєднатися до куштування.
«Вітру голоси» Марко Терен – це розповідь довжиною в безліч історій. Атмосфера книги – це світ, у який хочеться повертатися, в якому хочеться залишитися назавжди. Це – лірична поезія. Це наче хтось з любов’ю писав вам паперового листа, і малював на полях старим добрим чорнилом. Книга дуже стильна за оформленням і змістом, в неї вкладено багато думок і багато душі.
Книга “Чужі бажання”, написана відомою харківською поетесою та прозаїком Юлією Баткіліною в співавторстві з івано-франківською письменницею Марією Микицей. Містить повість Юлії “Коли чарівник не прийшов” і  повість Марії “Прошу повернути за в”. Також у книзі – кілька оповідань Марії, написаних у різний час. Це – історії міських чарівників, що виконують заповітні бажання, або не виконують.

Подія: https://www.facebook.com/events/2138178056444899/

7 вересня 2018 року в Харкові на «Книжковому врожаї» в книгарні Vivat відбулась презентація відразу двох книг відомих харківських письменниць, учасниць літературного об’єднання NETWORчі: Марко Терен – «Вітру голоси» та Юлії Баткіліної – «Чужі бажання». Вони розповіли про свої нові збірки, прочитали уривки з них, а також із неопублікованого. Під час заходу лунала чудова душевна музика у виконанні учасниць колективу Classical Underground Дар’ї Фоміної –флейта та Анастасії Будько – скрипка.

Відео “Євромайдан Харків”:

Сурен Кочарян:

Сурен Кочарян - Книжковий врожай