Loading...

NETWORчім 2 роки – музично-поетичний вечір

NETWORчім 2 роки19 жовтня 2018 року о 19-00 в Харкові в сімейному ресторані Mafia (вул. Ярослава Мудрого, 37) відбудеться музично-поетичний вечір до 2-х річчя літературного угруповання NETWORчі. Спеціальний музичний гість –  український композитор і аранжувальник, співак, письменник та волонтер Борис Севастьянов.
Подія: https://www.facebook.com/events/2636347819924777/

NETWORчі – літературне угруповання, що народилось у Харкові 2016 року. Наразі до його складу входять Юлія Баткіліна, Анна Кисельова, Катерина Єгоренкова, Марко Терен.
За неповний рік існування NETWORчі встигли побувати гостями та організаторами багатьох поетичних та літературних заходів – у Харкові та за його межами. Зокрема, це «Читання на драбині», поетична вистава «Чорнотроп», гумористичний вечір «….Після слова «лопата» – на базі Харківського літературного музею; програма «Інтимна лірика під баян» – в рамках фестивалю «Тарас Бульба» у м. Дубно; виступи на «Арт-Пікніку Слави Фролової», прем’єра літературної вистави «Цілую, пиши…» та перформанс «Кольорове коло» в рамках мистецьких заходів до міжнародної акції «Ніч музеїв».
NETWORчі не просто читають на публіку власні вірші – вони завжди готують свої виступи у форматі поетичного перфомансу. Глядачам «Ночі музеїв» запам’яталась поетична вистава NETWORчіх «Цілую.Пиши», що відбулась у галереї «Бузок» навесні 2017 року. Ще один networчій експеримент дівчат – програма «Біла крейда пам’ятає» в Літмузеї, коли кожна з поеток слухала власні твори у «чужому», але від того не менш виразному та чуттєвому виконанні.
У серпні 2017-го року NETWORчі, на запрошення Сергія Жадана, стали учасницями літературно-музичного фестивалю «Дорога на Схід».
Кожна з NETWORчіх має надруковані книжки – поезію або прозу.Кожна з NETWORчіх має час для сольних виступів та програм. Але коли NETWORчі збираються разом – варто чекати на щось особливе та неповторне!Джерело: https://www.facebook.com/pg/networchi/about/