Loading...

Прес-конференція «Харківська реформаторська коаліція»

44683168_1069663703202127_6447366993631772672_n26 жовтня 2018 року о 15:00 в Харкові в медіа-центрі “Накипіло” відбудеться прес-конференція з нагоди старту проекту «Харківська реформаторська коаліція».
Під час прес-конференції буде представлена Харківська Реформаторська Коаліція (ХРК) – громадська платформа, що об’єднує неурядові організації міста, експертів і громадських діячів та виконує функції координаційного центру з розробки та реалізації ключових реформ і рішень на Харківщині. Коаліція була створена задля консолідації зусиль громадськості, зробивши її суб’єктом творення політики, через просування та контролю впровадження реформ, а також пояснення цих трансформацій суспільству.

Члени ХРК розкажуть про три ключові напрями, які будуть реалізовуватись у межах проекту : «Відкрита рада», «Доступний міський простір» та «Нова школа».

Спікери:
Катерина Святець – голова правління Харківської Реформаторської Коаліції;
Олександра Щукіна – голова секретаріату Харківської Реформаторської Коаліції;
Дар’я Нагаївська – адвокаційна менеджерка Харківської Реформаторської Коаліції

До участі запрошуються представники місцевих громадських організацій, активісти, представники ЗМІ, представники органів місцевого самоврядування, працівники соціальної сфери та учбових закладів.

ХРК об’єднує такі організації: Харківський антикорупційний центр, Громадянська мережа ОПОРА, Громадський рух “Чесно”, «Слобожанський ресурсний центр», Товариство учасників  руху, Фонд Місцевої Демократії, Слобожанські Стратегії, ЕкспертиЗА Реформ, ОФІС ЗМІН, ГО Благосвіт, Сучасна жінка.

Довідково:
Захід організовано Харківською Реформаторською Коаліцією в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID/ENGAGE) та здійснюється Pact Ukraine.

Подія: https://www.facebook.com/events/2132718116991930/