Loading...

Ліза Жарікова та гурт «Поророка»: Вірші, пісні та інші звірі

44495417_2038819592822785_5226114784138625024_n4 грудня 2018 року о 19-00 до сімейного ресторану Mafia (вул. Ярослава Мудрого, 37) на перші зимові Мистецькі Вівторки з Марко Терен завітають Ліза Жарікова та музичний гурт “Поророка” зі  своєю авторською програмою “Вірші, пісні та інші звірі”.
Ліза Жарікова приїде з Києва спеціально, щоб подарувати харків’янам свою оригінальну творчість. Ліза – українська поетка, піаністка, авторка пісень. Працює на перетині жанрів, поєднуючи акустичний інді-піано-поп, нотки джазу та експресію авторської пісні. У програмі – вірші, пісні, музика, меланхолія, іронія, очікування дива.

Щоб зробити перший грудневий вівторок більш цікавим та насиченим для вас, дорогі друзі, організатори запросили до участі в проекті гурт «Поророка».
Що ти за дерево і яке твоє покликання?! Дарувати своєю кроною прохолоду у жаркий день… Рятувати від голоду та спраги… Чи стати черговим поліном, закинутим в топку масової культури?
“Що ти за дерево…” – рядок із пісні дебютного альбому молодого гурту «Поророка», який “накриє” Харків 4 грудня. Назва групи означає величезну хвилю, яка утворюється на річці Амазонці двічі на рік. На відміну від природнього явища, музику гурту можна відчути в будь-який сезон. Але не будь-де. Адже концепція проекту не вписується у формати більшості мас медіа. І, як і зі справжньою хвилею, на цю музику потрібно налаштуватись. Поророка вривається в особистий простір звуками гранжевої гітари, пронизливої бандури та ніжних клавіш. Зачаровує незвичним поєднанням трьох різнобарвних жіночих голосів та відсилками до фолькових мотивів.

Вокал, авторство пісень – Світлана Сугак.
Гітара – Євген Коляда.
Бандура, вокал – Олена Гетьманська.
Клавіші – Ліза Жарікова.

Ласкаво просимо завітати харків’ян познайомитися з яскравою творчістю молодих митців з Києва!

Подіяhttps://www.facebook.com/events/1145214072314394