Loading...

Фестиваль “Дні франкофонії в Україні” в Харкові

Дні франкофонії в Україні21-27 березня 2019 року в Харкові в кінотеатрі “Планета кіно” проходитиме фестиваль “Дні франкофонії  в Україні”. Урочисте відкриття відбудеться 21 березня о 18-30.
Про сам фестиваль, його мету та програму 18 березня на прес-конференції в медіацентрі “Накіпело” розповіли Тімоте де Майяр – директор Французького центру Альянс Франсез Харків, Андрій Бочарніков – організатор фестивалю та Максим Довгополов – маркетолог кінотеатру “Планета кіно”.
“Дні франкофонії  в Україні” – фестиваль, спрямований на популяризацію франкомовної культури і головних цінностей сучасного світу (на думку організаторів), таких як права людини, свобода слова, рівність, культурне розмаїття. Французьке кіно – це незабутньо, це зворушливо і назавжди! Усі фільми на мові оригіналу (французькій) з українськими та російськими субтитрами. Організатори фестивалю – Альянс Франсез Харків і кінокомпанія Festivals Cinema за підтримки Посольства Франції в Україні та Французького інституту в Україні.
У програмі фестивалю такі фільми як “Витівки Софії” (режисер: Крістоф Оноре), “Найманець” (реж.: Саша Вольф), “Занон Джунглів” (реж.: Антоніна Перетятько) та інші.

Детальніше:
https://festivalscinema.com/2019/02/17/дни-франкофонии-в-украине-2/

Прес-конференція: