Loading...

Відверте кіно про вибори і травми суспільства

2019-07-19 Відверте кіно про вибори і травми суспільстваУ п’ятницю 19 липня 2019 року, о 20.00, біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» відбудеться чергове засідання кіноклубу «Нова Україна». Напередодні закінчення парламентських перегонів харків’ян запрошують подивитись унікальні фільми та поговорити про відповідальність громадян за свій вибір. Кінострічок про вибори знято дуже багато. Деякі навіть стали класикою кінематографа. Втім, аби поспілкуватися на актуальну тему, ми вирішили обрати власний незвичний варіант. Документальні фільми «Люди, які прийшли до влади», «Очищення» та «Вибори 1917 та їх наслідки». Нібито на різні теми, але всі вони розповідають про те, що стається з суспільством, якщо громадяни роблять помилку та піддаються маніпуляціям.
Це буде непросте кіно і відверта розмова, але перед вирішальними виборами, де вирішується доля країни, варто поговорити про наболіле.
Запрошуємо на перегляд і обговорення всіх бажаючих і особливо кандидатів в народні депутати. Модерує зустріч журналіст Володимир Чистилін.
За кілька годин до дня тиші. П’ятниця 19 липня 2019 року, о 20.00, біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ»
Кіноклуб і відверта дискусія про вибори і травми суспільства просто неба.