Loading...

У п’ятницю біля намету показ фільму «Війна химер».

2019-08-02 П’ятниця 2 серпня 2019 року, о 20.00, біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» жіночий погляд на чоловічу справу - фільм Анастасії і Марії Старожицьких «Війна химер».У п’ятницю 2 серпня 2019 року, о 20.00, біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» на майдані Свободи просто неба відбудеться чергове засідання харківського кіноклубу «Нова Україна». На цей раз будемо дивитись документальний фільм Анастасії і Марії Старожицьких «Війна химер».
Це кінострічка про любов, смерть, людські трагедії та вічні питання, які задає собі кожен із нас у вирішальні моменти життя.
Історія про українських Ромео і Джульєтту відбувається на Донбасі. Він потрапив у Іловайський котел та втратив своїх найближчих побратимів. Проїжджаючи зруйнованими містами, вона намагається зрозуміти суть війни і любові. Вони прямо говорять одне одному про свої почуття, вириваючись із пекла. Це історія їхньої подорожі до лінії фронту та спроби спільного життя опісля всього. Стрічка є переосмисленням власного досвіду режисерки Анастасії Старожицької. Фільм, який змушує по-іншому подивитись на війну та зануритись в глибини свого серця. Після перегляду, як завжди, дискусія та обговорення побаченого.
Модерує зустріч журналіст Володимир Чистилін.

П’ятниця 2 серпня 2019 року, о 20.00, біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» жіночий погляд на чоловічу справу – фільм Анастасії і Марії Старожицьких «Війна химер».