Loading...

У кіноклубі біля намету покажуть фільм «Аліса в країні війни»

2019-09-13 У кіноклубі біля намету покажуть фільм «Аліса в країні війни»
До П’ятої річниці намету «Все для перемоги», у п’ятницю 13-го, в кіноклубі «Нова Україна» будемо дивитись фільм про війну і кохання польсько-українського виробництва «Аліса в країні війни».
Коли на Майдані починалася революція, Алісі було 26 років. Як і багато інших режисерів, вона почала знімати важливі події, що відбувалися в її країні. Але дуже скоро відстань між камерою і реальністю починає скорочуватися, життя і смерть стають важливішими за просто зйомки фільму, і впродовж наступних двох років Аліса опиняється в найгарячіших точках заворушень: від Майдану Незалежності в Києві, через блок-пости Слов’янська, до руїн Донецького аеропорту. Це також історія подорожі та особистий щоденник української дівчини-документаліста, яка стикається з проблемою вибору, так само, як і більшість громадян її країни, коли історичні події раптово вриваються в особисте життя.

Кіно, яке не залишить нікого байдужім. Фільм, що не можна дивитись без емоцій. Історія, де любов та смерть недоступно ходять поруч.

Дивіться у п’ятницю, 13 вересня 2019 року, о 19.00 біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» на майдані Свободи у Харкові фільм «Аліса в країні війни». Модеруватиме зустріч кіноклубу «Нова Україна» журналіст Володимир Чистилін.
Після перегляду кінострічки на центральній площі прифронтового Харкова відбудеться обговорення побаченого і дискусія на актуальні питання сьогодення.