Loading...

Акція проти керівництва клубу “Металіст”. Харків, 21.2.2015

upload_-1 (3)

21 лютого 2015 року в Харкові відбулась акція  проти керівництва клубу “Металіст”.  Учасника зібрались на майдані Конституції. Учасники тримали в руках банери: “Металіст належить мені”, “Тільки ОСК”, з зображенням стадіону. За словами організаторів, основними вимоги акції:
1. виплатити усю заборгованість футболістам;
2. Тільки ОСК “Металіст”!  Проти переїзду до Сум.
3. Все керівництво клубу має піти у відставку! Воно проявило свою некомпетентність!
Як заявив народний депутат України Олександр Кірш, ніколи ще харківським клубом не керував ворог країни, що знаходиться у міжнародному розшуку. Харкову не вистачало тільки того, щоб серед активів Курченко був заарештований   клуб “Металіст”. Тому вимагати, щоб Курченко передав клуб  або області, а бо місту, або колишньому господарю за символічну плату. Треба іти з цим питанням до голови облдержадміністрації і спільно з депутатським корпусом вирішувати його.
Підтримав вимоги учасників акції співкоординатор Харківського Євромайдану Ігор Рассоха. Він пригадав, як вперше прийшов на стадіон у віці 8 років і почув гасло “Жовто сині”. Не випадково українські національні кольори стали кольорами “Металіста”  ще в 1926 році . Він підкреслив: “Харків – Металіст! Металіст – Харків!”.

Слава Україні!

Відео сайту: Акція проти керівництва клубу Металіст. Харків, 21.02.2015 
Відео 057.ua:  Харьковские Ультрас провели митинг с требованием забрать у Курченко Металлист
Відео АТН: Болельщики “Металлиста” провели акцию протеста против руководства клуба

upload_-1 (1) upload_-1 (2) upload_-1 (3) upload_-1 (31) upload_-1

 

 

Залишити відповідь