Loading...

Український простір в Україні завтра

Український простір в Україні завтра

Зараз, та в принципі як і завжди, йде запекла боротьба за нашу ідентичність через трактування історії, сучасних подій, нав’язування російських наративів, культури та образу мислення. Від того що візьме гору залежить яка саме буде Україна завтра.

Насправді вже доволі багато робиться та зроблено для захисту українського інтересу в Україні, але пласт робіт просто величезний. І активну експансію московського на нас ще ніхто не відмінив.

Що плануємо робити?

У нас в Україні, по Слобожанщині та у самому Харкові дуже багато цікавих історичних місць, людей та подій котрі мають пряме відношення до нашої культурної та історичної спадщини, і пам’ять про яких варто оновити.

Оберемо для дослідження Слобожанщину та сам Харків як її центр. У співпраці з краєзнавцями та істориками пройдемось невеликими селами та містечками, знайдемо історичні постаті та події що там відбувалися. Зробимо про це сюжет, продемонструємо цей сюжет місцевим жителям та оголосимо дитячий конкурс з призами на знання своєї історії та як вони бачать Україну завтра. Думаю батьки дітей залюбки приймуть в цьому участь.
Після чого відзнімемо документальний фільм про це місце та все що з ним пов’язано. Нанесемо інформацію на нашу мапу.

Щодо самої мапи, вона буде як в електронному вигляді як на сайті так і на стендах намету ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ з QR-кодами для швидкого доступу. Також плануємо постійне оновлення стендів намету куди будемо додавати як актуальну інформацію щодо регулярного відзначення подій так і результатів нашої роботи. Також завдяки QR-кодам буде доступна текстова та медіа інформація в електронному вигляді.

Так що починаємо роботу.