Loading...

Олег «Рокер» Макаренко. Інформація про автора

Олег «Рокер» Макаренко. Інформація про автора

Олег Макаренко, він же Рокер, ніде не вчився малювати. Будучи аматором, він створив низку патріотичних малюнків, для яких характерний власний яскравий стиль. У ньому відчувається захоплення міфологією, тяжіння до теми звитяжної боротьби з небезпечним ворогом, а також – любов до важкої музики. Звідки, до речі, взявся його позивний – Рокер.

За словами Рокера, створювати свої роботи він почав суто для себе. Малював під музику. Ці малюнки були реакцією на важливі події. Такі як Майдан, наприклад. До повномасштабного вторгнення Олег працював в ХПІ. А коли ворог став підходити до Харкова, то одразу пішов боронити його у якості добровольця. Так Рокер увійшов до майбутнього спецпідрозділу «Кракен». Частину якого склали такі ж самі добровольці. 

Рокер згадував, що свого часу ходив до своїх майбутніх побратимів на вишколи. Всі вони добре розуміли, що буде повномасштабна війна. Не помилились. Тому з першими вибухами Олег зібрав бутерброди і одразу опинився на бойових позиціях на Північній Салтівці, готовий зустріти ворога. Після звільнення з «Кракена»  Рокер повернувся до своїх малюнків. За його словами, вони на той час були ще «сируватими». Тому вирішив їх вдосконалити.