Loading...

Акція “Зупинимо тероризм!”

IMAG971819 липня відбулася акція “Зупинимо тероризм!” Організатор – Громадська Варта Харків. Учасники зібралися біля пам’ятника Шевченку, де вшанували пам’ять загиблих у збитому терористами літаку малазійських авіаліній. Активісти тримали в руках плакати “Россия – террорист”, “Кремлевская мразь не пройдет!”, “Когда Хуйло насытится?”, “Назавжди в нашій пам’яті, навіки в наших сердцях”, та прапори держав, чиї громодяни загинули в збитому літаку. photo_big-На пам’ятник Шевченко було “одягнуто” державний прапор!

IMAG9669 IMAG9638 IMAG9603 IMAG9598 IMAG9591 IMAG9600 IMAG9571 IMAG9681 IMAG9638 IMAG9634 IMAG9774

Після цього пройшлися ходою до площі Свободи, де зупинилися напроти ОДА. У планах було розвісити прапори на центральній площі, але міліція не дозволяла це зробити, спираючись ніби-то на відсутність дозволу. Лише той факт, що в Харкові в це час проходив круглий стіл за участю представників ЄС, змусив міську владу піти на поступки. Згодом активісти пішли до місця проведення круглого столу, готелю Палас. По дорозі зупинилися біля пам’ятника Леніну, де проспівали державний гімн і “подякували” міліціонерів за те, як вони охороняють цього ідола замість того, щоб охороняти правопорядок.

По завершенню круглого столу його учасники, серед яких була і депутат Європарламенту Ребекка Хармс, вийшли до активістів і поспілкувались з ними. Завершилась акція на площі Свободи, де розвісили прапори України і тих держав, чиї громодяни загинули у збитому літаку. На протязі всього часу активісти роздавали прапорці, стрічки, співали патріотичних пісень, скандували патріотичні гасла! Не обійшлося і без всесвітньо відомого хіта харківських ультрас!

Залишити відповідь