Loading...

Продовжуємо акцію: Укріпи кордон, захисти своє місто!

IMG_25204006675291

ПРОДОВЖУЄМО АКЦІЮ: Укріпи кордон, захисти своє місто! Організатор – Громадська Варта Харків.

В суботу, 11.10.2014 р., о 09.00 виїзд на укріплення кордону в Плетенівку Вовчанського району. Збираємося, як завжди, біля виходу с ТРЦ Караван на заправку Овіс (ст. метро Героїв Праці).При собі потрібно мати паспорт та робочий одяг.

Задачі на суботу – повністю закінчити укріплення цього пункту.

Необхідно: поглибити та викопати декілька окопів, докрасити приміщення на території, закінчити останній бліндаж.

Дякуємо всім небайдужим, хто продовжує приймати активну участь в укріпленні нашого кордону. Останнього разу, це вже було вп’яте, ми були у вівторок, 30.09.2014 р., на пункті пропуску в Плетенівці Вовчанського району. Волонтерів було небагато, 27 чоловік, але зробили багато. Тому поверталися задоволені, з чітким розумінням, що незважаючи на всі труднощі, ми і далі працюємо на захист нашої держави та людей, що в ній проживають.

Вітром зірвало великий банер «Харьков – это Украина» – повісили його знову, щоб «кацапи», дивлячись на нього, потроху це запам’ятовували. Викопали точки для ведення вогню в окопах. Поглибили деякі з них та з’єднали із зовнішнім окопом по периметру пункту пропуску. Встановили бетонні блоки та обклали їх мішками з піском для захисту військових. Покосили траву для покращення видимості біля вогневих точок. Повісили декілька прапорів. Чому декілька? «Операція» складна, тому що іх потрібно вішати на круглі металічні стовпи ліній електропередач, а техніки для цього не було. Тому доводилось імітувати вовка з «Ну, погоди» та лізти, як по канату))) Пофарбували декілька приміщень у синьо-жовтий колір (до цього були біло-сині, нагадуючи правління Януковича). З’їли цілий казан польової каші))) навіть знайшли час для невеликого бонусу військовим – маючи бензопилу, порізали їм гілки на дрова для приготування їжі)))

На жаль, нових фотографій не зробили, за роботою просто не встигли. Але запрошуємо кожного приєднатися до цієї справи та все побачити на власні очі. Можете допомагати фінансово, можна, купуючи власноруч необхідні матеріали (фарбу та інвентар для фарбування, бетонні блоки, будівельні мішки, рукавиці, прапори і т. інше), та найкраще, безпосередньою присутністю на кордоні з бажанням не залишатися осторонь під час складних випробувань для нашої країни.

Витрати минулого разу:

– Ґрунтовка та синя, жовта фарби – 1500,00грн;

– Інвентар для фарбування (щіточки, валіки, уайт-спірит) – 200,00грн;

– Авто для перевезення бетонних блоків – 3000,00грн;

– Смачна їжа – 950,00грн;

Для бажаючих допомогти матеріально в укріпленні нашого кордону: картка Приватбанку 4149 4377 2727 1692 Илюніна Інеса.

Також знайшли супер техніку для копання рову – це роторний траншейний екскаватор ЕТР 254 на базі Кіровця 700-ї серії (пост про нього ми уже публікували на нашій сторінці). Закінчуємо його ремонт. Залишилося знайти оператора з досвідом роботи на такому екскаваторі .

Тому ПРОХАННЯ – долучайтеся. Щоб підняти Україну з руїн та достойно жити, КОЖЕН з нас повинен її ЛЮБИТИ та докладати максимум зусиль для цього.

Записатися необхідно по телефонам:

+38 097 973 27 61

+38 093 561 86 64

Залишити відповідь